Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Και στo Πανεπιστήμιο Mάγων του Χόγκουαρντς, δίδαξε ο Νίκος Κοτζιάς!



Κι άλλες αποδείξεις από την τεράστια ακαδημαϊκή του διαδρομή στα διασημότερα πανεπιστήμια του πλανήτη, δημοσίευσε ο υπουργός Εξωτερικών, θέλοντας να αποστομώσει όσους κακόβουλους την αμφισβήτησαν

Μια φωτογραφία από τις αίθουσες διδασκαλίας του Πανεπιστημίου του Χόγκουαρντς, εκεί όπου γυρίστηκαν και οι περίφημες ταινίες του Χάρι Πότερ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα o Νίκος Κοτζιάς, απαντώντας στον θόρυβο που δημιουργήθηκε σχετικά με την αυθεντικότητα του βιογραφικού του.

Δίπλα του μάλιστα, ποζάρουν και οι ηθοποιοί που υποδύθηκαν τους δασκάλους της μαγείας στην ταινία, με τους οποίους ο Νίκος Κοτζιάς, είχε μια στενή συνεργασία, προκειμένου, χάρη στη μεγάλη του διδακτική εμπειρία, να τους διδάξει πώς θα υποδυθούν σωστά τους καθηγητές.

Ως γνωστόν, ο Νίκος Κοτζιάς, μετά την Οξφόρδη, το Χάρβαρντ και το πανεπιστήμιο του Μαρβούργου, πήγε στο Χόγκουαρντς, προκειμένου να διδάξει στους νεαρούς μάγους Διεθνές Δίκαιο και Διεθνείς Μαγικές Σχέσεις.

Όταν οι παραγωγοί των ταινιών του Harry Potter, αποφάσισαν να κάνουν τα γυρίσματα της ταινίας στον φυσικό χώρο του Πανεπιστημίου Χόγκουαρντς, ζήτησαν από τον έλληνα υπουργό Εξωτερικών να μείνει εκεί και να συμβουλεύει τους ηθοποιούς, πράγμα που ο Νίκος Κοτζιάς, έκανε αφιλοκερδώς.

Μάλιστα λέγεται ότι είχε και μια σύντομη ερωτική σχέση με την Έμα Γουότσον, την ηθοποιό που υποδύθηκε την φίλη του Χάρι Πότερ Ερμιόνη στην ταινία. Φήμες λένε ότι η Έμα Γουότσονήταν ιδιαίτερα εριστική με τον Νίκο Κοτζιά αλλά ο έμπειρος καθηγητής-πολιτικός, είδε κάτω από την επιθετική της συμπεριφορά τον απωθημένο έρωτα – στον οποίο τελικά και ενέδωσε.


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)



Νίκος Ζαχαριάδης
ΜΟΥΦΑΝΕΤ

protagon.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου