Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

Άνοιξε μετά από έξι ώρες το North Terminal στο αεροδρόμιο του Γκάτγουικ στο Λονδίνο



Είχε κλείσει από τις 12 το μεσημέρι για λόγους ασφαλείας και είχε εκκενωθεί από τους επιβάτες - Άγνωστο ακόμα αν υπήρξαν κάποια αξιόλογα ευρήματα από τις αρχές ασφαλείας

Τέλος στην εκκένωση του North Terminal του αεροδρομίου του Γκάτγουικ μετά από έξι ώρες. Οι αρχές ασφαλείας έδωσαν και πάλι το αεροδρόμιο στο κοινό, έχοντας ερευνήσει τους χώρους, και χωρίς να δώσουν κάποια πληφορορία, ούτε να επιβεβαιώσουν πληροφορίες που διέρρευσαν νωρίτερα ότι είχαν συλλάβει έναν Γάλλο που είχε στην κατοχή του όπλο.

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης ο συναγερμός ενεργοποιήθηκε στις 12 το μεσημέρι για «λόγους ασφαλείας» χωρίς μέχρι στιγμής να έχει διευκρινιστεί ο ακριβής λόγος.

Τα ξένα media μετέδωσαν εικόνες από ειδικές μονάδες που έχουν φτάσει για να ελέγξουν ύποπτο αντικείμενο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Νωρίτερα πληροφορίες που μετέδωσε ο Independent αλλά δεν έχουν επιβεβαιωθεί έκαναν λόγο για έναν άνδρα που έχει συλληφθεί γιατί είχε στην κατοχή του ένα όπλο. Αλλες - επίσης ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- μιλούσαν για εντοπισμό μιας χειροβομβίδας σε χειραποσκευή

Οι πρώτες φωτογραφίες έξω από το δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της βρετανικής πρωτεύουσας είναι χαρακτηριστικές:





Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου