Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Απόλυτη διάλυση : Για ένα απλό ανταλλακτικό, δεν εκδίδονται άδειες ΙΧ εδώ και μία εβδομάδα!




Καμία πράξη δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί στο σύστημα του υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων καθώς έχει χαλάσει ένα... ανταλλακτικό!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Για πάνω από μία εβδομάδα το υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων υπολειτουργεί λόγω… ενός ανταλλακτικού!

Συγκεκριμένα, το πρόβλημα ξεκίνησε την προηγούμενη εβδομάδα με την καταστροφή ενός controller. Επειδή όμως έχει διακοπεί το συμβόλαιο συντήρησης που είχε το υπουργείο, δεν υπάρχει επάρκεια ανταλλακτικών και ειδικός εξοπλισμός, ο οποίος θα πρέπει να παραγγελθεί από την αρχή!

Ως εκ τούτου, έχει «παγώσει» η έκδοση αδειών κυκλοφορίας οχημάτων, όπως επίσης και η ταξινόμηση ή μεταβίβασή τους!

«Υπάρχουν πολλά παράπονα, διότι πελάτες εξοφλούν τα αυτοκίνητά τους, θέλουν να τα παραλάβουν και να τα κυκλοφορήσουν και δεν υπάρχει η δυνατότητα να είναι αυτό εφικτό» ανέφερε στο Βήμα Fm ο Γενικός Διευθυντής του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων, Δημήτρης Πάτσιος.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι εκτός κάθε λογικής τόσες μέρες πρακτικά να μη λειτουργεί το υπουργείο Υποδομών. «Δεν υπάρχει προηγούμενο. Υπάρχει μια ενημέρωση από το γραφείο του αρμόδιου υφυπουργού, του κ. Σγουρίδη, ότι προσπαθούν στις επόμενες μία ή δύο εργάσιμες να επιλύσουν έστω και προσωρινά το ζήτημα», δήλωσε.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου