Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Κουμουτσάκος: Απαιτώ τη σύλληψη των δραστών - Κατεπείγουσα έρευνα διέταξε η Εισαγγελία



Ο κ. Κουμουτσάκος τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης, αλλά ισχύει ό,τι είπε στη Βουλή, που παρά τα προβλήματά της, είναι η ψυχή της δημοκρατίας.

«Όπως κάθε δημοκρατικός πολίτης, απαιτώ από τη δημοκρατική Πολιτεία την άμεση σύλληψη των δραστών της χθεσινής φασιστικής επίθεσης», έγραψε πριν από λίγο στο twitter ο Γιώργος Κουμουτσάκος αναφερόμενος στην τραμπούκικη επίθεση εναντίον του, για την οποία, όπως νωρίτερα δήλωσε ο κ. Τόσκας, έχουν γίνει προσαγωγές αλλά όχι συλλήψεις.

Τόνισε ότι δεν πρόκειται να κάνει δηλώσεις σε μέσα ενημέρωσης, αλλά ισχύει ό,τι είπε στη Βουλή, που παρά τα προβλήματά της, είναι η ψυχή της δημοκρατίας.

Μιλώντας χθες στη Βουλή ο κ Κουμουτσάκος είχε κατονομάσει τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αντώνη Γρέγο, λέγοντας ότι ήταν κοντά στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση.

Ο κ. Κουμουτσάκος προανήγγειλε ότι θα υποβάλλει μήνυση, χωρίς να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ κατηγόρησε ως ηθικό αυτουργό το Νίκο Φίλη.

Όπως είπε χαρακτηριστικά οι προκλήσεις και οι ανιστόρητες δηλώσεις του υπουργού είναι το έδαφος που καλλιεργείται ο σπόρος της βίας, της μισαλλοδοξίας, του εξτρεμισμού.

«Επομένως, υπάρχει αυτός που έδρασε και οι ηθικοί αυτουργοί» είπε ο βουλευτής.

Πάντως εξέφρασε την πρόθεσή του να μην καταθέσει μήνυση κατά του υπουργού Παιδείας.

Εν τω μεταξύ κατεπείγουσα έρευνα για τις συνθήκες της επίθεσης σε βάρος του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας διέταξε η Εισαγγελία της Αθήνας, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες της επίθεσης. Η έρευνα έχει τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος λόγω της σημασίας της υπόθεσης.



Πηγή: skai.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου