Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Βίντεο σοκ! Θα εκτελούσε φοιτητή στο κεφάλι - Κόλλησε το όπλο βιαστή





Ένας φοιτητής Ιατρικής στη Νέα Ορλεάνη είδε κυριολεκτικά τη ζωή να περνά μπροστά από τα μάτια του, όταν άγνωστος δράστης, τον πυροβόλησε στο στομάχι και δευτερόλεπτα μετά, τον σημάδευε στο κεφάλι. Άγιο είχε ο νεαρός άνδρας μιας και το όπλο μάγκωσε και ο δράστης δεν κατάφερε, ευτυχώς, να τον πυροβολήσει.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο φοιτητής Peter Gold, που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, παρατήρησε κάτι ύποπτο. Έγινε μάρτυρας σε σκηνικό όπου δράστης, κουβαλούσε στους ώμους του μία νεαρή γυναίκα με σκοπό να τη βιάσει. Δεν το σκέφτηκε λεπτό, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και πήγε προς το μέρος τους δράστη για να βοηθήσει το ανυπεράσπιστο θύμα.

Βίντεο της περιοχής κατέγραψε το φρικτό περιστατικό. Ο δράστης αντιλαμβάνεται τον Gold, τον πλησιάζει και εκείνος αμέσως σηκώνει τα χέρια του, προς ένδειξη συμφιλίωσης. Ο δράστης δεν πείθεται και πυροβολεί στο στομάχι τον νεαρό. Δεν σταματάει, σηκώνει το όπλο ξανά και σημαδεύει στο κεφάλι. Και όπως το θύμα σαστίζει, το όπλο μαγκώνει και ο δράστης εξαφανίζεται σε δευτερόλεπτα. Στο έδαφος ο νεαρός, φαίνεται να προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι συνέβη, διπλωμένος από πόνο, αλλά και τυχερός μέσα στην ατυχία του.






Ο 21χρονος δράστης Euric Cain αντιμετωπίζει κατηγορίες για φόνο πρώτου βαθμού, δευτέρου βαθμού απαγωγής και ένοπλης ληστείας. Ο Gold νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο, προσπαθώντας να ανακάμψει. Η γυναίκα, το αρχικό θύμα, νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα






Πηγή: Mirror, Nydailynews, newsit


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου