Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Παρίσι: Η "μεγάλη" ζωή ενός από τους καμικάζι! Όπλα, ηλιοθεραπεία και κοκτέιλ



Ο 20χρονος Μπιλάλ Χαντφί είναι ένας από τους τζιχαντιστές καμικάζι που πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία είχαν ζωστεί έξω από το Stade de France, σκοτώνοντας τουλάχιστον έναν πολίτη. Μετά τη δημοσιοποίηση του ονόματός του, έρχονται στο φως λεπτομέρειες για τη ζωή του, οι οποίες δεν συνάδουν ιδιαίτερα με τον τρόπο ζωής του Ισλαμικού Κράτους.

Οι τζιχαντιστές του ISIS υποτίθεται πως σιχαίνονται τον δυτικό τρόπο ζωής. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος τους στην τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι: χτύπησαν τον τρόπο ζωής των Παριζιάνων, των Ευρωπαίων, όλων των δυτικών.

Φαίνεται όμως ότι ο Μπιλάλ Χαντφί ήθελε τη "μεγάλη" ζωή. Οι φωτογραφίες από τη σελίδα που διατηρούσε στο Facebook με το όνομα χρήστη Billy du Hood αποκαλύπτουν αυτό ακριβώς. Φωτογραφιζόταν με όπλα, με μετρητά και κάνοντας ηλιοθεραπεία.


 ένας από τους τρεις βομβιστές καμικάζι του Stade de France φέρεται να είχε ταξιδέψει στη Συρία για να πολεμήσει με τον ISIS την Άνοιξη του 2014. Εκεί ήταν γνωστός ως 'Abu Moudjahid Al-Belgiki και ως Bilal Al Mouhajir, σύμφωνα με τον Βέλγο ειδικό σε θέματα τρομοκρατίας Guy van Vlierden.

Η σελίδα του στο Facebook, που πλέον έχει "κατέβει", είχε ανοίξει το 2011, ενώ έχει και posts από το 2013, όπου έκανε αναφορά στην εξέγερση στα προάστια του Παρισιού το 2007, ενώ κάτω από μια φωτογραφία μιας ομάδας νεαρών που φορούν κουκούκλες και έχουν ανέβει σε ένα περιπολικό γράφει "Γαμ@@@@ την αστυνομία".





Πηγή: Daily Mail, newsit



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου