Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΠαΣοΚ: Πυροβολούν με φόρους ό,τι ακόμη κινείται σε αυτό τον τόπο



Πυρά κατά της κυβέρνησης με στίχους του Κ. Βάρναλη

Τα πυρά του στην κυβέρνηση στρέφει το ΠαΣοΚ με αφορμή τη φορολόγηση στο κρασί, υποστηρίζοντας ότι «τρέχει πανικόβλητη απέναντι στα αδιέξοδά της, πυροβολεί με φόρους ό,τι κινείται σε αυτό τον τόπο». Η ανακοίνωση του ΠαΣοΚ ξεκινά με ένα στίχο από το ποίημα Οι Μοιραίοι του Κ. Βάρναλη: «Φταίει το ζαβό το ριζικό μας! - Φταίει ο Θεός που μας μισεί! - Φταίει το κεφάλι το κακό μας! - Φταίει πρώτ' απ' όλα το κρασί!».

Και εκτιμά ότι «η κυβέρνηση έχει πλέον χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και φυσικά έχει απολέσει τον έλεγχο της διαχείρισης της κρίσιμης κατάστασης στην οποία έχει περιέλθει η χώρα, με υπαιτιότητα των ιδίων των κυβερνήσεων του κ. Τσίπρα».

«Ενώ η πραγματική οικονομία καταρρέει, εκείνοι πελαγοδρομούν χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο, με πρόχειρους αυτοσχεδιασμούς κυριολεκτικά 'στο πόδι', αναζητώντας νέα ισοδύναμα φορομπηχτικά μέτρα, τα οποία ανακοινώνονται και στη συνέχεια αποσύρονται, αφού πρόκειται να πλήξουν με επιπλέον βάρη μεγάλες κοινωνικές ομάδες ή σημαντικούς παραγωγικούς κλάδους της οικονομίας προκαλώντας εύλογα μεγάλες, απολύτως δικαιολογημένες αντιδράσεις» προσθέτει.

«Δύο μόνο μήνες μετά τις εκλογές, αποκαλύπτονται με δραματικό τρόπο, για μια ακόμα φορά, τα ψέματα, η έλλειψη προγράμματος και η ανικανότητα τους. Η Κυβέρνησή Τσίπρα - Καμμένου καταρρέει, παρασύροντας στην κατρακύλα της και την Ελλάδα» καταλήγει.



Πηγή : tovima.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου