Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Αντί να καταδικάζουν καλύπτουν ασύστολα τα στελέχη τους



Γιάννης Αθανασίου

Και τι δεν ακούμε  αυτές τις ημέρες και το πρόβλημα μας δεν είναι πώς διέρρευσαν αυτές οι συνομιλίες αλλά τι είναι αυτά που ακούγονται μέσα σε αυτές και εάν αληθεύουν :

Πλήρης κάλυψη της Γεροβασίλη στον Λάμπρου: Έχει δώσει αγώνα για τους κρατούμενους

Μανιός (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Φαντασιώσεις οι καταγγελίες Πανούση

Και αναρωτιόμαστε τι γίνεται ρε παιδιά; Τι προστασία είναι αυτή σε τρομοκρατοποινικές διαμεσολαβιτικές τάσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ;

Πλήρη κάλυψη  λοιπόν από την κυρία Γεροβασίλη στις κινήσεις και τις συνομιλίες του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ Πάνου Λάμπρου παρείχε η κυβέρνηση, δια μέσου της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, το πρωί της Τετάρτης.

Η  κυβερνητική εκπρόσωπος αμφισβήτησε την αυθεντικότητα του διαλόγου που έχει δει το φως της δημοσιότητας και επίσης κατηγορηματικά επανέλαβε πως «η κυβέρνηση δεν διαπραγματεύεται προκειμένου να εισάγει νομοσχέδια». «Ο κύριος Λάμπρου ήταν συνεργάτης του υπουργείου, δεν είναι σήμερα, αλλά θα μπορούσε και να είναι ενδεχομένως σήμερα και δεν έχει καμία σημασία στην συζήτηση που κάνουμε», πρόσθεσε.

Εάν αποδειχτούν ότι δεν υπήρξαν οι συνομιλίες καλά τα λες αλλά έλα όμως που δεν είναι τυχαίες οι συνομιλίες που βρίσκονται στα χέρια του Πανούση και της εισαγγελίας και έτσι εκτίθεσαι και ο πολίτης νομίζει ότι προσπαθείς να καλύψει σχέσεις τρομοκρατών στελεχών ΣΥΡΙΖΑ.

Προσπάθεια  επίσης να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις Πανούση από ακόμη ένα στέλεχος της κυβέρνησης. Αυτή τη φορά ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις για τον πρώην υπουργό, αποδίδει τις καταγγελίες του σε πολιτικές σκοπιμότητες.

Όλη αυτή η προσπάθεια μόνο σαν συγκάλυψη των πραγματικών γεγονότων μπορεί να θεωρηθεί και καλό θα ήταν να υπάρξει μια καταδίκη εάν και εφόσον ευσταθούν αυτές οι καταγγελίες για τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και νομοθετικών ευεργετημάτων υπέρ ποινικών και τρομοκρατών.

Έλεος ποια το προφανές εδώ και 5 ημέρες δεν έχει γίνει ούτε από τον πρωθυπουργό ούτε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιά αναφορά που να καταδικάζει τέτοια φαινόμενα διαπλοκής και ο κόσμος αναρωτιέται τι προσπαθούν να κρύψουν και ποιόν να καλύψουν.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου