Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα: Κατέρρευσε μαθητής στην τάξη από χρήση ναρκωτικών!



Πανικός κατά τη διάρκεια του μαθήματος, με τον μαθητή να χάνει τις αισθήσεις του - Συγκλονισμένοι οι καθηγητές και οι συμμαθητές του...

Προβληματίζει η χρήση ναρκωτικών στην Πάτρα, με νεαρούς να προχωρούν σε χρήση ουσιών ακόμα και μέσα στις σχολικές κοινότητες. Ναρκωτικά σε δημόσια θέα, σε πλατείες, σε παγκάκια, με νεαρούς να περπατούν σαν ζόμπι στα πεζοδρόμια και να βρίσκουν ολοένα και περισσότερα «σκοτεινά» στέκια – σημεία μέσα στην πόλη για να κάνουν χρήση. Το πρόβλημα έχει μπει και μέσα στα σχολεία, καθώς πληθαίνουν οι μαρτυρίες που μιλούν για μαθητές χρήστες οι οποίοι παρασυρόμενοι από παρέες εξωσχολικών πέφτουν στην παγίδα των ουσιών.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση μαθητή που συνέβη πριν από λίγες μέρες, σε σχολείο που βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, ο οποίος έφτασε στο σημείο να χάσει τις αισθήσεις του μέσα στην τάξη. Ο μαθητής οδηγήθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες στο σπίτι του, με τους καθηγητές του να τον βοηθούν στα σταθεί στα πόδια του. Το γεγονός αυτό συζητήθηκε έντονα από τους μαθητές του σχολείου, καθώς στους περισσότερους είναι γνωστό ότι το συγκεκριμένο παιδί  κάνει χρήση ουσιών, «σκληρών» ή και «μαλακών».


Πηγή: patrasevents.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου