Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Ποτάμι για Σακελλαρίδη: Ο ένας ντράπηκε και έφυγε. Οι άλλοι;



«Οι βουλευτές στις δημοκρατίες δίνουν λόγο στην συνείδησή τους και σε αυτούς που τους εκλέγουν και όχι στους κομματικούς κομισάριους», σημειώνει το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση σχολιάζει το Ποτάμι τη ρύθμιση που φέρνει για ψήφιση σήμερα η κυβέρνηση για τους πλειστηριασμούς.

«Πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που πριν από λίγους μήνες φώναζαν “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη”, θα νιώθουν σήμερα ντροπή βλέποντας τις ρυθμίσεις που φέρνει τελικά η κυβέρνησή τους», αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι.

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη σχολιάζει και την παραίτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γαβριήλ Σακελλαρίδη, αναφέροντας:  «Η εξουσία όμως είναι γλυκιά και δε σε αφήνει να αντιδράσεις, πολλές φορές ούτε καν να μιλήσεις. Και ένας που τόλμησε να διαφωνήσει, κλήθηκε από τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να φύγει από τη Βουλή. Και έφυγε. Προτίμησε δηλαδή να παραιτηθεί παρά να εξευτελιστεί. Οι υπόλοιποι, τι θα πουν αύριο σε όλους αυτούς που τους είχαν υποσχεθεί ότι θα τους σβήσουν τα δάνεια;»

Η ανακοίνωση καταλήγει με το υστερόγραφο: «Πάντως οι βουλευτές στις δημοκρατίες δίνουν λόγο στην συνείδησή τους και σε αυτούς που τους εκλέγουν και όχι στους κομματικούς κομισάριους».



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου