Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Οι πρώτες συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το διαμέρισμα του Σεν Ντενί





Σοκαριστικές είναι οι πρώτες εικόνες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την έφοδο της γαλλικής αστυνομίας στο κτίριο στο Σεν Ντενί στο οποίο είχε βρει καταφύγιο ο εγκέφαλος του μακελειού στο Παρίσι Αμπντελχαμίντ Αμπαούντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σφαίρες που έπεσαν ήταν περισσότερες από 5.000 με τα σημάδια που άφησαν στην πολυκατοικία να είναι εμφανή όπως ακριβώς και εκείνα που προκλήθηκαν από την έκρηξη της βόμβας αυτοκτονίας.

Οι φωτογραφίες από το κατεστραμμένο κτίριο αποδεικνύουν το πραγματικό μέγεθος της βίας και του τρόμου με το οποίο ήρθαν αντιμέτωπες οι γαλλικές δυνάμεις κατά την διάρκεια της επιδρομής τους τις πρώτες ώρες της Τετάρτης.

Οι τοίχοι είναι γεμάτοι τρύπες, ενώ ολόκληροι όροφοι φαίνονται να έχουν καταρρεύσει. Σε άλλες εικόνες το ταβάνι ενός ορόφου έχει ανατιναχτεί ενώ οι σιδερόβεργες και τα σύρματα κρέμονται, και σε μερικές  φωτογραφίες φαίνεται ένα παράθυρο εντελώς καμένο.

Η ζημιά όμως όπως επισημαίνει η Daily Mail δεν περιορίστηκε μόνο στο δωμάτιο που είχαν βρει καταφύγιο οι τρομοκράτες. Όπως σημειώνει το κτίριο έχει εκκενωθεί επειδή υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να καταρρεύσει λόγω των καταστροφών που προκλήθηκαν από την εισβολή της αστυνομίας.










Πηγή : iefimerida.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου