Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΧΑΡΙΤΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΤΙΝΗ





Γράφει η Χαριτίνη Δημητρίου


Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου
κι όσο μπορείς κρατήσου
και στα παλιά παπούτσια σου
γράψε όσα λέν' οι εχθροί σου

Κι αν μας την σκάσανε με μπαμπεσιά
και οι σύμμαχοι στην μοιρασιά
Κάνε κουράγιο Ελλάδα μου να μη μας αρρωστήσεις
γιατί το θέλει κι ο Θεός να ζήσεις και θα ζήσεις !!!

Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες ! Καλή δύναμη αγαπημένοι μου . Μακάρι σύντομα να ξημερώσουν

καλύτερες ημέρες για όλους μας , και να νοιώσουμε όπως ένοιωσαν οι πρόγονοί μας την ημέρα της απελευθέρωσης . Διαβάζοντας τους στίχους απο το τραγούδι της Σ.Βέμπο είναι το ίδιο επίκαιρο όπως και τότε . Να το αφιερώσουμε λοιπόν στους δανειστές μας που μας κουνάνε το δάχτυλο !
Να θυμηθούμε ότι η μόνη χώρα που αντιστάθηκε στο πόλεμο το 1940 ήταν η Ελλάδα  με 219 ημέρες αντίστασης . Οι υπόλοιπες χώρες είχαν απο 61 - 0  ημέρες αντίστασης  και είχαμε απο όλες τις χώρες τις μεγαλύτερες απώλειες  στον πόλεμο και την κατοχή . Έτσι λοιπόν για την ιστορία να ξέρουμε ποιοί είμαστε , και γιατί αυτό το μένος των Εταίρων μας και των Γερμανών εναντίον μας !

Στην ανασκόπιση της  της εβδομάδας που πέρασε  η είδηση που κυριάρχησε  σε δελτία ειδήσεων ήταν η ατάκα του Υ.Παιδείας που είπε για το 23% στη παιδεία << πενταροδεκάρες >> . Μαλιστα ! Κ. Υπουργέ να σας θυμίσω ότι δεν είναι μόνο τα ιδιωτικά σχολεία , αλλά και τα φροντιστήρια ξένων γλωσών και γενικής παδείας . Αν εσείς έχετε δημόσια σχολεία να παρέχουν όλα αυτά , ποιός ο λόγος να πηγαινουμε τα παιδιά μας στα ιδιωτικά και στα φροντιστηρια  ; Αλλά...τι λέω...Ποιά δημόσια σχολεία ; Που πολλά δεν έχουν δασκάλους ακόμα .... Κατά τ' άλλα ήρθε ο ΕΝΦΙΑ ... Κουράγιο αγαπημένοι μου για την βγάλουμε και φέτος .Οι Τροϊκανοί ήρθαν το Υπουργεικό συμβούλιο έτρεχε απο συνάντηση σε συνάντηση !

Αν τα βρήκαν ; Α ! Μπά ! Ζητάνε γή και ύδωρ ! Οι ψυχοπαθείς δανειστές μας θέλουν να ισοπεδώσουν τα πάντα . Ένας τυφώνας φυσάει πάνω απο το ασφαλιστηκό , τα κόκκινα δάνεια και όλα τ' άλλα  που ζητάνε .Τα επιδόματα δεν δοθηκαν πήγαν στο ΔΝΤ . Ένα σχεδιο χρόνων βρισκει την ελαστική κυβέρνιση του Τσίπρα για  να τα πάρουν όλα ! Μας φορτώνουν τώρα και τους μετανάστες , έτσι είπαν στη μίνι Σύνοδο κορυφής.

Υπομονη , υπομονή χρόνια τώρα ...Ε ! φτάνει  ! Κύριοι της αριστεράς τη μετάλαξη πάθατε ! Δεν μπορεί άλλο αυτός ο ταλαιπωρημένος λαός ! Νομίζω οτι μιά ημέρα θα τρελαθεί και τότε...
Σκεφτόμουν ποιός ήρθε , ποιός ήρθε  ..Α ! Ναι ήρθε και ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φ.Ολάντ . Ήρθε λοιπόν καο Πρωθυπουργός τον πήγε παντού ...Πήγε στο Μουσείο της Ακρόπολης  , πήγε και στο γκάζι σε ενα πολύ μοδάτο εστιατόριο και στην παρέα ήταν και ο Λ.Λαζόπουλος  Πολύ ωραία ...
Μέσα σε απεργίες που ξεκινάνε , ήρθε και ο Κ. Ντομπρόβσκις ( ένας απο τους απεσταλμένους των δανειστών  ) και ζητάει την μάνα του και το πατέρα του  αλλιώς θα έχουμε κούρεμα καταθέσεων .
Ο Η. Κασιαδιάρης τον αποκάλεσε εγκληματία .Τόμπολα ! Οι κυβέρνηση έτρεξε να τα μαζέψει . Σιγά μην ίδρωσε το αυτί του Κ.Ντομπρόβκις ! Γιατί ..δεν είναι ;  Αν νομίζατε ότι γλυτώσαμε απο  τον Γ. Βαρουφάκη κάνετε μεγάλο λάθος ! Μεταξύ διαλέξεων που κάνει σε διάφορες χώρες , πως θα γίνεται
 << Στάρ >>  τώρα θα κάνει και κόμμα ! Μάλιστα κάτι τέτοιο ακούγεται έντονα τον τελευταίο καιρό.
Το βιντεάκι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τους 1101 ...Έχει γίνει ανάρπαστο ! Λέτε να πούμε στο τέλος ότι είχε δίκιο ο Γ.Βαρουφάκης ; Μπα ! Μάλλον << Όνειρο ζώ μην με ξυπνάτε >> .

Είχαμε και ένα φάκελο με σφαίρα και παραλήπτη τον Τ. Αλεξιάδη . Ο Υ. Οικονομικών έδειξε την οργή του
για την σφαίρα και το απειλητικό σημείωμα , αλλά ξεκαθάρισε πως δεν φοβάται και θα συνεχίσει το έργο του. Τώρα τι θα γίνει ...Ο Θεός να βάλει το χέρι του !


Καλέ ψάχνω τη Ν.Δημοκρατία ..που είναι ;Αφήστε τις γυροβολιές στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και κάνετε κάτι...Τώρα τι θα κάνετε θα δείξει ...  Κλείνωντας ας θυμηθούμε να πάρουμε λίγο δύναμη γιατί την έχουμε ανάγκη : << Στο εξής πρέπει να λέμε όχι ότι οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες , αλλά ότι οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες >> Ο. Τσώρτσιλ !

Είδαμε , ακούσαμε , κουτσομπολεύουμε !
Κοντοχωριανοί μου η Showbiz δεν ησυχάζει με τίποτα ! Ούτε τρόικα  , ούτε μετανάστες την τρομάζουν .

Έτσι η τηλεόραση έχει πολλές σειρές , μεσημεριανές , απογευματινές και βραδινές εκπομπές .
Καινούρια αστέρια ανατέλουν . Θα έχουμε ...ωραίο χειμώνα !
Σε συνέντευξη που έδωσε η Ρ.Μακρή είπε : << Ότι μεγάλωσε με την Ε.Μενεγάκη  μαζί με την γιαγιά της >> Τι λέει καλέ ; Πλάκα μας κάνει ; Πόσο είναι η Κ. Μακρή 25 ή 30 ; Μετά απο το σάλο στα πάνελ των εκπομπών τα μάζεψε και είπε ότι είναι 42 ετών και έβλεπε την Ελένη  . Όσοι θέλουν να κλέψουν λίγο δόξα και λάμψη τί κάνουν...!

Πρεμιέρα έκανε η καινούρια σειρά του ΑΛΦΑ << Μη με σκάς >> με τον Γ.Μπέζο και τον Π.Φιλιππίδη.

Η πρώτη ημέρα έδειξε ότι οι τηλεθεατές προτίμησαν τους <<Συμμαθητές >> στον ΑΝΤ1.
Δυστυχώς δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις των τηλεθεατών συγκεντρώνοντας πολλά αρνητικά σχόλια στα Sosal media.Η σεζόν μόλις άρχισε θα δούμε στην πορεία πως θα πάει..
Σκληρή η μάχη της τηλεθέασης το Σαββατοκύριακο μετά την άφιξη της Μ.Μπεκατώρου και του Ν.Μουτσινά . Απολαυστικοί , κέρδισαντην μάχη της τηλεθέασης αφήνοντας πίσω ην Κ.Καραβάτου και την Κ.Σπυροπουλου τελευταια .

Πρεμιέρα έκανε και το Joy που μετακόμισε στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια την όμορφη Δ.Νομικού.
Καλη αρχή στην Δούκισα αλλά την έφαγε ο Μ.Φουρθιώτης στο ΕΨΙΛΟΝ. Γι αυτό λέω θα έχουμε μεγάλο χειμώνα ...Το τι κατινιά θα έχουμε ν' ακουσουμε και να δούμε για τα νούμερα τηλεθέασης !...

Το Tip της εβδομάδας,
Διοργανώστε βραδιά με φίλους στο σπίτι ! Χαλαρώστε και περάστε όμορφα .
Και μην ξεχνάτε η ζωή μας είναι στιγμές ευτυχίας !
Αυτά και άλλα χαριτωμένα την άλλη
Εβδομάδα με την Χαριτίνη !


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου