Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Να αλλάξει ο τρόπος εκλογής προέδρου της ΝΔ



Την αντίθεσή του στον τρόπο ανάδειξης του προέδρου του κόμματος, εξέφρασε σε ομιλία του στον Πύργο, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης, εκφράζοντας την άποψη ότι αυτό πρέπει να αλλάξει μετά το πέρας των εκλογών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε ομιλία  που πραγματοποίησε στον Πύργο Ηλείας, εξέφρασε την αντίθεση του στον τρόπο εκλογής του νέου προέδρου στην Νέα Δημοκρατία, ενώ συμπλήρωσε πως πρέπει να αλλάξει αυτό μετά τις εκλογές. Ταυτόχρονα κατά την ομιλία του εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

«Δεν είναι δυνατό ο κάθε νεοδημοκράτης που έχει σταθεί στο κόμμα στις ήττες στις λύπες και έχει δώσει αγώνες, να εξισώνεται με τον κάθε περαστικό που μπορεί να είναι μηχανισμός και να έλθει επί τούτου και να επιλέξει τον αρχηγό τον δικό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ ο ίδιος επεσήμανε πως «η τηλεμαχία δεν μας βοηθάει, γιατί ενέχει ένα στοιχείο αντιπαράθεσης».

Ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης εξαπέλυσε επίθεση και κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, λέγοντας πως  οι πολίτες αισθάνονται προδομένοι, καθώς «αισθάνονται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες υφάρπαξαν την ψήφο μια μερίδας πολιτών και τους έδωσαν πλειοψηφία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ μίλησε σε συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο του Πύργου και όπως τόνισε, «πρώτη φορά μετά τις εκλογές του 1974 παρατηρείται μία αγωνία των πολιτών για το αύριο, λίγες μόνο εβδομάδες μετά την ανάδειξη νέας κυβέρνησης».

Όσον αφορά στην προεκλογική περίοδο σημείωσε πως «αυτή η διαδικασία μας φέρνει πιο κοντά, μας δίνει μια ανάσα και μια ευκαιρία να συζητήσουμε αμέσως μετά από μία εκλογική ήττα».
Στο πλαίσιο των περιοδειών του, ο Ευάγγελος Μειμαράκης θα μιλήσει απόψε στις 8:30 στην Πάτρα.





Πηγή : newsbomb.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου