Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

Συγκλονιστικός και... 30άρης ο Giannis


Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πραγματοποίησε τα ξημερώματα στο Κλίβελαντ την κορυφαία εμφάνιση της καριέρας του κόντρα στους Καβαλίερς και παρά την ήττα των Μπακς κατάφερε να λάμψει και να ολοκληρώσει το παιχνίδι κάνοντας ρεκόρ σκοραρίσματος!

Συγκλονιστικός είναι το επίθετο που μπορεί να περιγράψει την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο κόντρα στους Καβαλίερς. Η ομάδα του Κλίβελαντ πήρε τη νίκη και τη ρεβάνς από τους Μπακς για την προ ολίγων ημερών ήττα της στο Μιλγουόκι, επικρατώντας με 115-100, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα περνάει σε δεύτερη μοίρα, μετά το ρεσιτάλ που έδωσε ο "Greek Freak" στο παρκέ.

Ο Έλληνας φόργουορντ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 33 πόντους με 11/14 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 8/8 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, κάνοντας ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα! Παράλληλα ο Αντετοκούνμπο προσέφερε πληθώρα εντυπωσιακών στιγμών στο κοινό του Κλίβελαντ, κερδίζοντας σε πολλές περιπτώσεις το χειροκρότημα.

Ακόμη και ο κορυφαίος των Καβαλίερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, που τέλειωσε το ματς με 27 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, δεν κατάφερε να κλέψει τη δόξα από το Γιάννη και αρκέστηκε στη νίκη που πήρε εν τέλει η ομάδα του.


Πηγή : contra.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου