Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Φυλάκιση 20 μηνών και πρόστιμο 5.000 ευρώ σε 76χρονο που πυροβόλησε σκύλο



Σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας, ένας 76χρονος άνδρας ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει σοβαρά με καραμπίνα ένα αδέσποτο σκύλο που βρισκόταν μέσα στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του στη περιοχή Λουκίσια...

Το αδέσποτο είχε μεταφερθεί σε κτηνιατρική κλινική ενώ ο 76χρονος είχε συλληφθεί και είχε οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ από τους αστυνομικούς κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο για τα οποίο, όπως επίσης διαπιστώθηκε, είχε λήξει η άδεια κατοχής του, χωρίς ο συλληφθείς να έχει προχωρήσει στην ανανέωσή της.

Τελικά το δικαστήριο έγινε δύο εβδομάδες μετά, όπου με ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, ο 76χρονος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 20 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.000 ευρώ.  Σημειώνεται ότι ο 76χρονος αρνήθηκε ότι πυροβόλησε το σκύλο, ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση έπαιξε η μαρτυρία αστυνομικού που είδε κηλίδες αίματος στο προαύλιο χώρο του σπιτιού.




Πηγή: eviaZoom


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου