Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Αυτός είναι ο Ρομά δολοφόνος του 2χρονου παιδιού στην Κόρινθο



O 23χρονος φέρεται ότι ξυλοκόπησε μητέρα και παιδί λόγω της άρνησής της να το βγάζει στους δρόμους για να επαιτούν.

Προσωρινά κρατούμενος στις Φυλακές Ναυπλίου κρίθηκε χθες ο 23χρονος Ρομά από το Κιάτο, κατηγορούμενος για τον βάναυσο ξυλοδαρμό που οδήγησε στον θάνατο το δίχρονο παιδάκι της συντρόφου του.

Τον δρόμο για τον Κορυδαλλό πήρε η 20χρονη μητέρα του άτυχου παιδιού, που επίσης κρίθηκε προφυλακιστέα, μετά την απολογία της για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο που οδήγησε σε θάνατο.

Ο εισαγγελέας, λόγω του θανάτου του άτυχου παιδιού προχθές το μεσημέρι στο νοσοκομείο «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», μετέτρεψε την κατηγορία από πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών στο αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Το αρνήθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες, όμως δεν μπόρεσε να στηρίξει τους ισχυρισμούς του με λογικά επιχειρήματα. Έτσι, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Η νεαρή μητέρα κατηγορούνταν για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, όμως και σε αυτή την περίπτωση το αδίκημα μετετράπη σε αυτό της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο που οδήγησε σε θάνατο. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος φέρεται ότι ξυλοκόπησε μητέρα και παιδί λόγω της άρνησής της να το βγάζει στους δρόμους για να επαιτούν.





Πηγή : matrix24.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου