Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Το γύρισε με... κολομβιανή συνταγή ο Ολυμπιακός, 2-1 την Ντινάμο



Με τον Πάρντο να μπαίνει στον αγώνα και να αλλάζει πλήρως τη ροή του, ο Ολυμπιακός σημείωσε την τρίτη του νίκη στους ομίλους του Champions' League, επικρατώντας για δεύτερη φορά της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αυτή τη φορά στο «Καραϊσκάκης».

Στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ο ΟΣΦΠ δεν είχε καλή απόδοση, με αποτέλεσμα να έχει μικρότερο χρόνο κατοχής της μπάλας σε σχέση με τους Κροάτες.

Μάλιστα, στην πρώτη από τις επισκέψεις τους στα ερυθρόλευκα «καρέ», οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να προηγηθούν με κεφαλιά του Χότζιτς, που σκόραρε αφύλακτος αφού ο Σιόβας «τον έχασε», στην σέντρα από τη δεξιά πλευρά της άμυνας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΣΦΠ ανέβασε ταχύτητα και μόλις στο 52΄ είχε την ευκαιρία να προηγηθεί, καθώς κέρδισε πέναλτι με τον Ιντέγιε, αλλά ο Φορτούνης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Εντουάρντο ούτε στην εκτέλεση ούτε με την δεύτερη, καθώς η μπάλα γύρισε στον ίδιο, αλλά πλάσαρε ψηλά άουτ.

Στο 64΄ μπήκε στον αγώνα ο κολομβιανός Φελίπε Πάρντο και ένα λεπτό μετά δικαίωσε την επιλογή του Σίλβα, σκοράροντας με εξαιρετικό πλασέ.

Ο ίδιος «ανάγκασε» την Ντινάμο να μείνει με δέκα παίκτες, καθώς κέρδισε την αποβολή του Πίβαριτς στο 79΄.

Ο Κολομβιανός ολοκλήρωσε μόνος του την ανατροπή για τους ερυθρόλευκους στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα, όταν νίκησε και πάλι τον Εντουάρντο με πλασέ, γράφοντας το τελικό 2-1 και δίνοντας 3 ακόμη βαθμούς στον Ολυμπιακό.



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου