Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015

Συνταρακτική εξέλιξη στην υπόθεση του Noor 1..η εισαγγελέας διέταξε έφοδο στις φυλακές Κορυδαλλού



Συνταρακτική εξέλιξη στην υπόθεση του Noor 1, καθώς η εισαγγελέας διέταξε έφοδο στον Κορυδαλλό και ψάχνει για ύποπτες συναντήσεις με τη μεσολάβηση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ!

Μία πληροφορία που προκαλεί σάλο φέρνει στο φως της δημοσιότητας, δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα» και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος. Σύμφωνα με αυτό, αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ που υπηρετεί στην Κρατική Ασφάλεια συμμετείχε σε ύποπτες συναντήσεις στις φυλακές Κορυδαλλού με κρατουμένους σχετικά με την υπόθεση του φορτηγού πλοίου «Noor 1», που μετέφερε δύο τόνους ηρωίνης!

Σύμφωνα με ασφαλείς πηγές που επικαλείται ο συντάκτης του δημοσιεύματος, το νέο αυτό εύρημα που προκαλεί σάλο προέκυψε μετά από αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στις φυλακές Κορυδαλλού (υπό τις οδηγίες της εισαγγελέως των φυλακών Κορυδαλλού κυρίας Σταματίνας Περιμένη) το απόγευμα της Πέμπτης από δικαστικούς λειτουργούς και αστυνομικούς, που εξέταζαν έγγραφη αναφορά  ότι ένας επιχειρηματίας και πρώην αθλητικός παράγοντας, εκ των βασικών κατηγορουμένων για την υπόθεση του «Noor 1» (ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία) δεχόταν παρατύπως επισκέψεις στις φυλακές Κορυδαλλού από επιχειρηματία του Πειραιά, πρώην πρόεδρο μικρής ΠΑΕ με την υποβοήθηση σωφρονιστικών υπαλλήλων. Σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, στόχος αυτών των συναντήσεων ήταν εκτός των άλλων «να ασκηθούν πιέσεις σε δικαστικούς λειτουργούς που ασχολούνται με την υπόθεση της μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης».

Η νέα αυτή αποκάλυψη έρχεται λίγες ημέρες μετά την παραίτηση δικαστικής λειτουργού που είχε ορισθεί ως πρόεδρος του δικαστηρίου, ενώ αυτό που γίνεται προσπάθεια να γίνει αντιληπτό είναι αν αυτή η παραίτηση έχει να κάνει με αυτές τις «συνεννοήσεις εντός Κορυδαλλού», σχετικά με αυτή την πολύκροτη υπόθεση, που ήδη εκδικάζεται στο Εφετείο της Αθήνας.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, στην έρευνα συγκεντρώθηκε υλικό από τις κάμερες εντός των φυλακών (αλλά και μαρτυρίες), που επιβεβαιώνουν ότι έγιναν τουλάχιστον τέσσερις επισκέψεις από τον εν λόγω επιχειρηματία σε κρατούμενο στον Κορυδαλλό με την υποβοήθηση δύο σωφρονιστικών υπαλλήλων στις οποίες όμως φέρεται να συμμετείχε -χωρίς υπηρεσιακό λόγο- και αστυνομικός της Κρατικής Ασφάλειας που συνόδευε τον επιχειρηματία και ο οποίος παλιότερα συμμετείχε στη φρούρηση γνωστού πολιτικού προσώπου. Ο εν λόγω αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να διατηρούσε προσωπική γνωριμία με τον κρατούμενο και να βρισκόταν τον τελευταίο καιρό στο… πλευρό ανθρώπων του περιβάλλοντός του!

Σε όλες αυτές τις νέες αποκαλύψεις ελέγχονται ακόμα πληροφορίες που θέλουν κατηγορούμενο για την υπόθεση του «Noor 1» να έχει πρόσφατα συναντήσεις στον χώρο του αρχιφυλακείου του Κορυδαλλού με βαρυποινίτη που είχε απασχολήσει προσφάτως τις διωκτικές αρχές.




Πηγή: Το Βήμα, eglimatikotita.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου