Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε συμμορία εμπόρων ναρκωτικών



Εξαρθρώθηκε συμμορία εμπόρων ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη με την επ' αυτοφώρω σύλληψη τεσσάρων μελών της, στην περιοχή της Τούμπας, την ώρα που προέβαιναν σε συναλλαγή μικροποσότητας κοκαΐνης. Οι συλληφθέντες είναι ένας 48χρονος Έλληνας, δύο αλλοδαποί ηλικίας 36 και 26 ετών και μια 33χρονη ομοεθνής τους.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ συνέλαβαν τους δύο πρώτους άντρες και την 33χρονη, έπειτα από τη συναλλαγή.

Κοντά στον χώρο της συναλλαγής εντοπίστηκε κοντά στο αυτοκίνητο που κατείχε και χρησιμοποιούσε ο 36χρονος, ένας σάκος ταξιδίου που περιείχε πέντε δέματα κάνναβης, συνολικού βάρους 5 κιλών και 200 γραμμαρίων.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν συστήσει συμμορία με έναν ακόμη συνεργό τους, με σκοπό την εμπορία και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Συνολικά κατασχέθηκαν: Πέντε κιλά και 200 γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα χασίς, 1.000 ευρώ σχετιζόμενα με εμπορία ναρκωτικών ουσιών, πέντε κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις μεταξύ τους παράνομες συναλλαγές, φορητή ηλεκτρονική συσκευή, αυτοσχέδιο γκλοπ και δύο αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσαν ως μέσο διευκόλυνσης μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της συμμορίας, της παράβασης νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και της παράβασης νόμου περί όπλων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Επίσης σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του συνεργού τους που αναζητείται.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου