Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ο Τζιτζικώστας αντί να ασχολείται με την χώρα ασχολείται με την Ντόρα




Γράφει ο Κώστας Βουκελάτος

Δυστυχώς οι υποψήφιοι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας έχουν αφήσει την χώρα να σπαράζει στα χέρια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ η οποία παίρνει ανεξέλεγκτη τα χειρότερα μέτρα της πενταετίας και αντί να κάνουν αντιπολίτευση προσπαθούν να υποβιβάσουν ο ένας τον άλλο και παράλληλα να τα βάλουν με στελέχη που δεν μπορεί να τα φτάσει η πορεία τους μέχρι τώρα  ούτε στην μέση.

Διάβασα κατάπληκτος σε ένα άρθρο ότι : "Ο Τζιτζικώστας αποκαλύπτει τους “βυζαντινισμούς” Ντόρας-Μεϊμαράκη - Πως η Ντόρα έκοψε την υποψηφιότητα Κυριάκου για την Αντιπροεδρία του ΕΛΚ"

Προσωπικά είχα δεχθεί την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα με χαρά χωρίς να εξετάζω το γεγονός ότι δεν είναι κοινοβουλευτικός και εδώ υπάρχει μεγάλο θέμα για την πορεία του κόμματος στην μάχη της αντιπολίτευσης και γιατί τον είχα ένα από τα σοβαρά στελέχη της παράταξης, αλλά στην πορεία και μέσα από τον τρόπο που έχει διαλέξει να πορευθεί για την αρχηγία χάνω πάσα ιδέα για αυτό που είχα στο μυαλό μου.

Δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος αρχηγός που με απογοητεύει και εμένα και πολλά στελέχη της Ν.Δ. στην ίδια γραμμή είναι και ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν και αυτός στα διαλείμματα κάνει και λίγο αντιπολίτευση!! Κοιτάμε την καρέκλα και όχι την χώρα κύριοι!!! Αυτό βγαίνει και περνάει στον κόσμο και αυτό είναι αλήθεια ότι και να σας λένε οι σύμβουλοι σας.

Διαβάζω λοιπόν το άρθρο με την συνέντευξη και τις δηλώσεις Τζιτζικώστα και λυπάμαι στεναχωριέμαι που δεν έχουν την αντίληψη της σοβαρότητας της κατάστασης στην χώρα και για τα πρόσωπα που πρέπει να αντιπροσωπεύουν τα κόμματα και ειδικά την Νέα Δημοκρατία στην Ευρώπη.

Λέει λοιπόν :

«Η αστοχία της ηγεσίας της ΝΔ με την απώλεια της αντιπροεδρίας του ΕΛΚ οφείλεται ακριβώς στο ότι αυτή η επιλογή σχετίζεται με τους εσωκομματικούς συσχετισμούς και τις συμφωνίες πίσω από κλειστά γραφεία», επισήμανε ο κ. Τζιτζικώστας καρφώνοντας εμμέσως τον Αντώνη Σαμαρά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε, τονίζοντας πως αναφορικά με την επιλογή του προσώπου «προτάθηκε ένα πρόσωπο χωρίς να έχει περάσει από καμιά διαδικασία έγκρισης, το οποίο τελικά αποσύρθηκε» αναφερόμενος στην Ντόρα Μπακογιάννη.

Παράλληλα είπε πως «η παράταξη είχε και έχει ικανά στελέχη που θα μπορούσαν να ψηφιστούν, όπως η κ. Γιαννάκου, ο κ. Κεφαλογιάννης, ακόμα και ο κ. Μητσοτάκης που αρχικά ήταν η πρώτη τοποθέτηση ότι θα ήταν αυτός αντιπρόεδρος στο ΕΛΚ».

Στο ίδιο πλαίσιο σημείωσε ότι «έτσι έχασε ο Ελληνισμός, μιας και οι Κύπριοι έκαναν πίσω στη δική τους πρόταση για να μην εμποδίσουν τη δική μας». 

Παράλληλα διερωτήθηκε για ποιο λόγο δεν παραβρέθηκε στο επίσημο δείπνο με τον Γάλλο Πρόεδρο Φ. Ολάντ κάποιο πρόσωπο με θεσμική ιδιότητα στη ΝΔ αλλά ένας απλός βουλευτής αναφερόμενος ξανά στην Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Το τελευταίο μου κάνει εντύπωση γιατί αναρωτιέται ο Απόστολος;

Αναρωτιέσαι Απόστολε γιατί η Ντόρα Μπακογιάννη παραβρέθηκε στο επίσημο δείπνο με τον Γάλλο Πρόεδρο Φ. Ολάντ;

Αλήθεια αναρωτιέσαι;

Άμα δεν έχεις την ικανότητα και την αντίληψη να καταλάβεις γιατί τότε γιατί υποψήφιος πρόεδρος της Ν.Δ.;

Δυστυχώς φαίνεται ότι η χώρα περνάει σε δεύτερη μοίρα από ορισμένους υποψήφιους αρχηγούς της Ν.Δ. πρώτα η καρέκλα και αυτό τυφλώνει και δεν προσφέρει και δεν δείχνει αρχηγική ικανότητα για να επιβιώσει η Ν.Δ. και για να γλυτώσει η χώρα από μια ανίκανη και επικίνδυνη κυβέρνηση.

Σοβαρά τώρα Απόστολε δεν κατάλαβες και μου κάνει εντύπωση γιατί παραβρέθηκε στο γεύμα η Ντόρα;;;;


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου