Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

«Επεισόδιο» με Σκουρλέτη στα Εξάρχεια



Αντιμέτωπος με ένα «άβολο» σκηνικό ήρθε το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης, όταν δέχτηκε «επίθεση» από ομάδα άγνωστων ενώ βρισκόταν σε μαγαζί των Εξαρχείων.
Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου ο υπουργός βρισκόταν σε γνωστό μπαρ της οδού Καλλιδρομίου στα Εξάρχεια μαζί με τη σύζυγό του και φίλους του όταν ξαφνικά ομάδα νεαρών εισέβαλε στο μαγαζί και άρχισε να του φωνάζει ότι πρέπει να φύγει από την περιοχή.

Οι άγνωστοι, επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο κύκλοι του υπουργείου Περιβάλλοντος κάνουν λόγο για «συζήτηση» μεταξύ του υπουργού και της ομάδας των άγνωστων.

Ο Πάνος Σκουρλέτης, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε μαζί του την ασφάλεια που δικαιούται ως υπουργός, δεν έκανε καταγγελία στην αστυνομία ούτε και κατέθεσε μήνυση, αφού θεώρησε το περιστατικό μεμονωμένο και λήξαν.

Ανάλογο περιστατικό είχε γίνει στην οδό Βαλτετσίου στην ίδια περιοχή με τον κ. Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος είχε δεχθεί επίθεση από αντιεξουσιαστές ενώ βρισκόταν σε εστιατόριο μαζί με τη σύζυγό του Δανάη Στράτου.


Πηγή



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου