Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Συνελήφθη ο διαχειριστής του Δημοτικού Κυνοκομείου Βόλου



Πριν από λίγο συνελήφθη από την Αστυνομία ο Νικόλαος Πολύζος διαχειριστής του Δημοτικού Κυνοκομείου Βόλου μετά την καταγγελία που κατέθεσαν χθες σε βάρος του στο Α.Τ. Βελεστίνου εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων της Μαγνησίας για την κακοποίηση των έγκλειστων σκυλιών που επικρατούν εκεί και τις συνθήκες διαβίωσης των ζώων.
Το αν ο κατά το νόμο υπεύθυνος στο «καταφύγιο» των Γλαφυρών θα δικαστεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ή αν η υπόθεση θα παραπεμφθεί σε τακτική δικάσιμο από τον αρμόδιο εισαγγελέα θα το γνωρίζουμε αργότερα εξήγησε στο www.zoosos.gr η Φλωρίκα Τσιρογιάννη πρόεδρος του Φιλοζωικού Συλλόγου «Κόσμος και Φύση».

O Αχιλλέας Μπέος και ο Νίκολαος Πολύζος οι πρωταγωνιστές του εγκλεισμού των ζώων η φωτογραφία από το μάζεμα των αδέσποτων στις 19 Οκτωβρίου 2014.
Θυμίζουμε χθες ότι ο Νικόλαος Πολύζος προσπαθώντας να αντικρούσει το γεγονός ότι εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων από την Αττική και την Μαγνησία βρήκαν πτώματα σκυλιών, που είχαν πεθάνει πρόσφατα πέριξ του Δημοτικού Κυνοκομείου, ισχυρίστηκε ότι αυτά ήταν εκεί από παλιά και εκείνος δεν φέρει καμία ευθύνη γι’ αυτό…


Πηγή: zoosos.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου