Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Ο Ρουβίκωνας ετοίμαζε έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ!!! Οι ακτιβιστές θα έβγαζαν στον αέρα αντιμνημονιακό διάγγελμα στην ΕΡΤ



Πολύ διαφορετικό επρόκειτο να ήταν σήμερα το "ανθρωπομορφικό" πρόσωπο της ηγεσίας της ΓΑΔΑ της Αστυνομίας, ενδεχομένως και της πολιτικής ηγεσίας, στην περίπτωση που οι ακτιβιστές του Ρουβίκωνα κατόρθωναν χθες να επιτύχουν τον σκοπό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, στην κατοχή σε κάποιους από τους 9 προσαχθέντες που προετοίμασαν και παραλίγο να πετύχουν την κατάληψη γραφείων της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή, βρέθηκαν κείμενα- μπροσούρες τις οποίες σκόπευαν να διαβάσουν σε μορφή διαγγέλματος σε απευθείας μετάδοση!

Στόχος ήταν δηλαδή να μπουν σε στούντιο που εκείνη την ώρα πρόβαλε ζωντανή δημοσιογραφική εκπομπή και να πειθαναγκάσουν τους εργαζόμενους να μεταδώσουν το διάγγελμα τους με το οποίο επρόκειτο να καταγγείλουν τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας των τελευταίων κυβερνήσεων.

Ο οποιοσδήποτε μπορεί να αντιληφθεί πως στην περίπτωση που αδρανούσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες πληροφοριών και στη συγκεκριμένη περίπτωση οι αστυνομικοί της κρατικής Ασφάλειας, η εικόνα αυτή θα ταξίδευε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Υφηλίου, με αποτέλεσμα όλοι οι επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ ν' αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα "ύπαρξης" εντός του Σώματος.


Πηγή : bloko.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου