Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Αστυνομικοί μέσα σε εγκληματική ομάδα που εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ



Εξαρθρώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία εγκληματική ομάδα που εμπλέται σε αδικήματα σε βάρος αλλοδαπών.

Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί και τρεις ιδιώτες, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται τουλάχιστον ακόμα πέντε άτομα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν χρηματικά ποσά και μεγάλος αριθμός απομιμητικών προϊόντων.

Οι δύο αστυνομικοί -που ήταν αποσπασμένοι για τις δράσεις παρεμπορίου στο κέντρο της Αθήνας- τέθηκαν άμεσα σε διαθεσιμότητα, ενώ παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, οι εμπλεκόμενοι συγκρότησαν εγκληματική ομάδα με σκοπό την διάπραξη αδικημάτων, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος από αλλοδαπούς.

Εντόπιζαν τις παράνομες αποθήκες με τα απομιμητικά προϊόντα στο κέντρο και αντί να συλληφθούν οι ιδιοκτήτες και να κατασχεθούν τα προϊόντα, οι αστυνομικοί δεν έκαναν δικογραφία ούτε προχωρούσαν σε συλλήψεις αλλά αντιθέτως λάμβαναν τα προϊόντα, τα έδιναν σε δικούς τους συνεργούς αλλοδαπούς, οι οποίοι με τη σειρά τους τα πουλούσαν στο κέντρο για να γίνει μετά ο διαμοιρασμός των κερδών.

Έρευνα έγινε και στα σπίτια των αστυνομικών και βρέθηκαν τόσο προϊόντα όσο και χρήματα ενώ εκτός από τους αστυνομικούς και τους τρεις αλλοδαπούς αναζητούνται για την υπόθεση πέντε ακόμα άτομα.


Πηγή : megatv


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου