Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Ξεφτίλα πλέον φτάνει!! Νέο μπάχαλο στην συνεδρίαση της ΚΕΦΕ


Είναι ντροπή το είπαμε και το πρωί!! Εδώ ο κόσμος καίγεται και έχουν κάνει στην Νέα Δημοκρατία το θέμα εκλογής προέδρου κόμματος σήριαλ!! Φτάνει ξεφτιλιστήκατε!!

Διαβάζουμε στο thetoc.gr

Σκηνές ροκ διαδραματίστηκαν στη νέα συνεδρίαση της ΚΕΦΕ στα γραφεία της Λ. Συγγρού με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη οργισμένο να καταγγέλλει «γελοιοποίηση της διαδικασίας»

Σκηνές ροκ διαδραματίστηκαν στη νέα συνεδρίαση της ΚΕΦΕ στα γραφεία της Λ. Συγγρού με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη οργισμένο να καταγγέλλει «γελοιοποίηση της διαδικασίας» και κόκκινο πανί για μια ακόμη φορά τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, εισήλθε έξαλλος στην αίθουσα που συνεδριάζει και πάλι η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, κατήγγειλε τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Παπαμιμίκο για τη διαδικασία που ακολουθεί και απέσυρε τον εκπρόσωπο του στη συζήτηση.

 «Την ώρα που ο κόσμος δοκιμάζεται από μια κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν θα συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω, που είναι επίσης γελοιοποίηση» είπε ο κ. Μεϊμαράκης μετά το επεισόδιο στην ΚΕΦΕ.

Η πλευρά Μεϊμαράκη απαιτεί να συμφωνηθούν αμέσως οι προδιαγραφές της εκλογικής διαδικασίας και να προκηρυχθεί άμεσα ο διαγωνισμός για την εταιρία που θα αναλάβει τη διενέργεια των εκλογών.

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης προειδοποίησε πως αν η ΚΕΦΕ μετά απ όλα αυτά λάβει σήμερα απόφαση εκείνος θα την θεωρήσει και θα την καταγγείλει ως διαβλητή.

Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως αναμένεται να διακοπεί η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ για να «ηρεμήσουν τα πνεύματα» και η συζήτηση να επαναληφθεί αύριο κάτι που εισηγήθηκαν ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης και ο Φίλιππος Ταυρής.  

Εξάλλου από τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ είχε ήδη αποχωρήσει νωρίτερα ο Γιάννης Τραγάκης που μετέχει με την ιδιότητα αρχαιότερου βουλευτή της ΝΔ στην Κ.Ο.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου