Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

ΝΔ: Προκλητική για τους Έλληνες η ομιλία του Τσίπρα



«Αποτελούν, τουλάχιστον, πρόκληση για τους Έλληνες οι αναφορές του κ. Τσίπρα σε αδικίες, νεοφιλελεύθερα δόγματα και λιτότητα, όταν ο ίδιος, τη στιγμή αυτή, ετοιμάζει νομοσχέδιο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά», λέει η Συγγρού

Πρόκληση για τους Έλληνες χαρακτηρίζει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ τις αναφορές του πρωθυπουργού σε «αδικίες, νεοφιλελεύθερα δόγματα και λιτότητα» όταν ο ίδιος όπως τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση ετοιμάζει νομοσχέδιο με αυτά τα χαρακτηριστικά.

«Αποτελούν, τουλάχιστον, πρόκληση για τους Έλληνες οι αναφορές του κ. Τσίπρα σε αδικίες, νεοφιλελεύθερα δόγματα και λιτότητα, όταν ο ίδιος, τη στιγμή αυτή, ετοιμάζει νομοσχέδιο με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά», λέει η Συγγρού.

«Προκαλεί ταυτόχρονα δέος η αναφορά του σε “συνολική μεταρρύθμιση του ασφαλιστικού συστήματος», καθώς ήδη οι υπουργοί του προεξοφλούν μεγάλες οριζόντιες περικοπές συντάξεων. Εκείνο που φέρνει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου είναι επιπλέον φόροι, δραματικές περικοπές σε συντάξεις, συρρίκνωση του λαϊκού εισοδήματος».



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου