Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015

Μεϊμαράκης: Οι «κόκκινες» γραμμές του Τσίπρα έγιναν «έντιμος συμβιβασμός» -Κοροϊδεύει τους Ελληνες





Με μια αιχμηρή δήλωση, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης τοποθετήθηκε στο θέμα της προστασίας της Α' κατοικίας και στην αλλαγή της θέσης που φαίνεται να έχει πλέον η κυβέρνηση για το θέμα.

Δήλωσε συγκεκριμένα:

«Λίγες βδομάδες μετά τις εκλογές και φαίνεται ότι ο κ. Τσίπρας έχει κοροϊδέψει τους Έλληνες σε όλα τα ζητήματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

«Σας θυμίζω ότι μας έλεγε ότι οι πλειστηριασμοί α’ κατοικίας είναι “κόκκινη γραμμή”. Σήμερα μαθαίνουμε ότι πάει η “κόκκινη γραμμή” και γίνεται “ένας έντιμος συμβιβασμός”» είπε και τόνισε:

«Τελικά, η ανικανότητα, η ανεπάρκεια, οι συνεχείς παλινωδίες της κυβέρνησης δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στην οικονομία και την κοινωνία. Κυρίως καλλιεργούν αστάθεια και αβεβαιότητα. Και οι Έλληνες πολίτες δεν γνωρίζουν πώς να κινηθούν».

Ο πρόεδρος της ΝΔ συνέχισε λέγοντας: «Καθυστερούν την αξιολόγηση και έτσι βάζουν σε κίνδυνο την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών. Λοιπόν, για να μη θυσιαστούν οι καταθέσεις των πολιτών, όπως οι ίδιοι είπαν, είναι ανάγκη να αποσυνδεθεί αμέσως η ανακεφαλαιοποίηση από την αξιολόγηση».



Πηγή: iefimerida.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου