Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Πλήρωνε φορολογούμενε : Με ελικοφόρο στην Κοζάνη η Περιστέρα για το δεύτερο μάθημα



Με ελικοφόρο πήγε στην Κοζάνη για το δεύτερο μάθημά της η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Την είδηση μεταφέρει ο «Βηματοδότης», εξηγώντας ότι το ελικοφόρο ΑΤR42 με το οποίο πέταξε η Περιστέρα Μπαζιάνα ανήκει στην εταιρεία Astra Airlines, μία αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους, η οποία επιδοτείται από το κράτος για να πραγματοποιεί πτήσεις στις λεγόμενες άγονες γραμμές (Κοζάνη, Καστοριά κ.τ.λ.).

«Ηταν η δεύτερη φορά που η σύντροφος του πρωθυπουργού πήγαινε στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για να διδάξει στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και η αίθουσα ήταν γεμάτη. Δεκάδες φοιτητές, όπως έμαθα, πήγαν να την παρακολουθήσουν να διδάσκει επί έξι ολόκληρες ώρες. Αυτή τη φορά όμως ήταν όλα διαφορετικά. Ούτε ξεναγήσεις, ούτε ενημερώσεις, ούτε τίποτα. Αυτά έγιναν την πρώτη φορά. Τη Δευτέρα, η διαδικασία εισήλθε ήδη στη ρουτίνα της πανεπιστημιακής διδασκαλίας. Η κυρία Μπαζιάνα, φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και γκρι ζακέτα, μαύρο παντελόνι και παπούτσια μαύρα μπαλαρίνα, μόλις εισήλθε στην αίθουσα άρχισε αμέσως το μάθημα. Οπως κάνουν και οι άλλοι καθηγητές. Μια μικρή επανάληψη για όσα ειπώθηκαν στο προηγούμενο μάθημα και μετά θεωρία. Μόνο θεωρία έως ότου ετοιμαστούν τα εργαστήρια. Τα εργαστήρια άλλωστε αποτελούν και το πιο δυνατό σημείο του Πανεπιστήμιου», γράφει η γνωστή στήλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει μάλιστα, αμέσως μετά το τέλος του μαθήματος η κ. Μπαζιάνα αναχώρησε αμέσως για Θεσσαλονίκη ώστε να μεταβεί στην Αθήνα και παρά το γεγονός ότι πολλοί ήταν εκείνοι που της πρότειναν να μείνει για δείπνο σε ταβερνούλες εκείνη τόνιζε ότι πρέπει να είναι κοντά στα παιδιά της.



Πηγή: iefimerida.gr 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου