Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Άδειασαν τα ταμεία εχθές έδωσαν τις κομματικές επιχορηγήσεις και τώρα λένε ότι το οικογενειακό επίδομα θα δοθεί στις 5 Νοεμβρίου δίνοντας και δεύτερη παράταση





Δίνουν... επιχορηγήσεις στα κόμματά τους ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ αλλά το οικογενειακό επίδομα παίρνει και δεύτερη παράταση σήμερα.

…ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ…

Εχθές οι «πατριώτες-εθνάρχες» του κοινοβουλίου ήξεραν να αδειάσουν τα ταμεία του κράτους για να πληρώσουν τις κρατικές επιχορηγήσεις στα κόμματά τους ύψους 1,9 εκατομμυρίων ευρώ αλλά το οικογενειακό επίδομα παίρνει και δεύτερη παράταση σήμερα.

Με 15 ημέρες καθυστέρηση θα πιστωθούν τελικά τα οικογενειακά επιδόματα του Γ’ τριμήνου 2015 στους δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου 2015 και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, η πληρωμή που αφορά σε 645.000 δικαιούχους θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου και η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές αυτές ανέρχεται στο ποσό των 223 εκατ. ευρώ.

Η τρίτη δόση έπρεπε να έχει καταβληθεί ήδη από τις 20 Οκτωβρίου, ενώ καθυστέρηση υπάρχει και στην καταβολή της τέταρτης δόσης για την επιδότηση της σίτισης.

Ωστόσο, το υπουργείο ανακοίνωσε επίσης την Τρίτη πως η Κάρτα Αλληλεγγύης για τους δικαιούχους, μέσω της οποίας δίνεται το επίδομα σίτισης, θα ενεργοποιηθεί για τέταρτη φορά την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και όχι στις 24 Οκτωβρίου- όπως αρχικά προβλεπόταν.

Συγκεκριμένα, θα πιστωθεί το ποσό των 16,3 εκατ. ευρώ, για 145.357 δικαιούχους, οι οποίοι υπολογίζεται ότι αντιστοιχούν σε 349.826 ωφελούμενους, μέλη των οικογενειών τους.

Η επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι δικαιούχοι ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.



Πηγή: scoops.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου