Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΠΩΣ εξαφάνισαν πάνω από 13.500 πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη..την μέρα που πήγαν ο Τσίπρας με τον καγκελάριο της Αυστρίας



Ούτε ταχυδακτυλουργοί να ήταν οι κρατικοί αρμόδιοι και οι Τούρκοι δουλέμποροι.. Μέσα σε μία μέρα κατάφεραν να εξαφανίσουν από προσώπου γης, ούτε λίγο ούτε πολύ, πάνω από 13..000 πρόσφυγες.

Κι αυτό μόνο σε μία περιοχή, την ...Λαμπεντούζα του Αιγαίου, τη Μυτιλήνη.

Μην πάει, όμως, ο νους σας στο κακό. Στο πολύ κακό, εννοώ. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι πέραν της βύθισης των σκαφών, που εφάρμοσαν στο παρελθόν άλλες μεσογειακές χώρες, για να εξαφανίσεις πρόσφυγες.

Προσέξτε τι σκαρφίστηκαν τα όργανα του ελληνικού κράτους για να δείξουν στον καγκελάριο της Αυστρίας που είχε πάει επίσκεψη στη Λέσβο ότι όλα στο νησί λειτουργούν τέλεια όσον αφορά τους πρόσφυγες. Και η υποδοχή και η ταυτοποίηση και οι καταυλισμοί. Φόρτωσαν σε τέσσερα καράβια 7.500 πρόσφυγες και τους έστειλαν στον Πειραιά.

Η Τρίτη, ημέρα της επίσκεψης του Αυστριακού στο νησί ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για τους νησιώτες. Πουθενά δεν έβλεπες πρόσφυγες και τα πάντα είχαν επανέλθει στην παλιά, πριν τη μαζική έλευση τους, κατάσταση. Το περίεργο και εν πολλοίς ανεξήγητο, όμως, είναι ότι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας τα καραβάκια των δουλεμπόρων είχαν σταματήσει να αποβιβάζουν πρόσφυγες στις ακτές.

Το ...ανώτατο συντονιστικό κέντρο που εδρεύει στα τουρκικά παράλια είχε δώσει απαγορευτικό στους απόπλους. Τα δρομολόγια ξανάρχισαν στις πέντε το απόγευμα, με την αποβίβαση περίπου 6.000 προσφύγων. Ήταν η ώρα της αναχώρησης του Αυστριακού επισήμου.

Που φυσικά όλα τα βρήκε τέλεια ή μάλλον υποδειγματικά...
.



Πηγή : apodytiriakias.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου