Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Παναθηναϊκός νίκησε την Παρτιζάν στο «Honouring Our Legacy»




Με νικητή τον Παναθηναϊκό ολοκληρώθηκε το φιλικό των Κυπελλούχων Ελλάδας με την Παρτιζάν, στο πλαίσιο της γιορτής των «πρασίνων», «Honouring Our Legacy», στο ΟΑΚΑ. Όπως ήταν αναμενόμενο το αγωνιστικό, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας, πέρασε σε δεύτερη μοίρα και μόνο για την ιστορία οι παίκτες του «τριφυλλιού», οι οποίοι φορούσαν τη νέα κοντομάνικη εμφάνιση, στα πρότυπα του ΝΒΑ, επικράτησαν με 66-56 της Παρτιζάν. Πρώτος σκόρερ των «πράσινων» ο Σάσα Πάβλοβιτς με 16 πόντους.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης ήταν ο άτυχος της βραδιάς, καθώς στον... επίλογο του αγώνα γύρισε τον αστράγαλο του και αποχώρησε, με το ιατρικό επιτελείο να «πέφτει» πάνω του. Το παιχνίδι δεν χρίζει κριτικής... Άλλωστε σήμερα ενσωματώθηκαν ο προπονητής, Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς, και οι Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Όγκνιεν Κούζμιτς, ενώ μόλις τη Δευτέρα είχε μπει στις προπονήσεις ο Νικ Καλάθης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι «πράσινοι» κατάφεραν με κάποια ξεσπάσματα σε άμυνα και επίθεση να ελέγξουν το παιχνίδι και να μην απειληθούν. Μάλιστα με τον Καλάθη να διακρίνεται στο δεύτερο δεκάλεπτο σε εκτέλεση και δημιουργία και τον Παπαγιάννη να αποδίδει τα μέγιστα κάτω από τα καλάθια, (Ραντούλιτσα και Κούζμιτς πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής , καθώς έφτασαν σήμερα στην Αθήνα), οι Κυπελλούχοι Ελλάδας πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο +8 (34-26).

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα ουσιαστικά σήμερα βρέθηκε για πρώτη φορά με γεμάτο το «οπλοστάσιο» της κατάφερε στην τρίτη περίοδο να βγάλει κάποιες καλές άμυνες και αιφνιδιασμούς και γρήγορα εκτόξευσε τη διαφορά στο +20 (52-32 στο 29΄). Τυπικής διαδικασίας το τελευταίο δεκάλεπτο με τους «πράσινους» να φτάνουν άνετα στο τελικό 66-56.

Τα δεκάλεπτα: 20-14, 34-26, 55-36, 66-56


Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου