Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Απίστευτη νέα αποκάλυψη για τον Βαρουφάκη και το κρίσιμο Eurogroup στη Ρίγα



Στην αποκάλυψη ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης μετέβη στο κρίσιμο Eurogroup της 24ης Απριλίου στη Ρίγα της Λετονίας έχοντας... ξεχάσει να πάρει μαζί του από το γραφείο του στην Αθήνα, τον φάκελο της διαπραγμάτευσης με τις επίσημες ελληνικές θέσεις προχωρεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα».

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ο Γιάνης Βαρουφάκης αναχώρησε για την πρωτεύουσα της Λετονίας χωρίς τα έγγραφα με τις επεξεργασμένες ελληνικές θέσεις που θα μετέφερε στους ομολόγους του στο Eurogroup.

Αφού ήχησε «κόκκινος» συναγερμός στην Αθήνα τελικά ο φάκελος με τις ελληνικές προτάσεις και θέσεις, ο οποίος δεν ήταν καταχωρημένος ηλεκτρονικά έτσι ώστε να σταλεί με ένα απλό email, έφθασε αυθημερόν στη Ρίγα μέσω των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

Μάλιστα όπως αναφέρεται η μεταφορά του δεν ήταν εύκολη καθώς κανονικά απαιτούνταν τρεις ημέρες για μία ταχυμεταφορά, λόγω των διαδικασιών του Ελληνικού Δημοσίου. Γι αυτόν τον λόγο το ΥΠΟΙΚ έβαλε... λυτούς και δεμένους, πλήρωσε 168 ευρώ και έτσι τα έστειλε on time...



Πηγή  : thetoc.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου