Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Αφγανοί στρατιώτες κακοποιούν σeξουαλικά μικρά παιδιά..Nεαρός Αμερικανός υποδεκανέας που έκανε την αποκάλυψη βρέθηκε νεκρός στην κουκέτα του




«Ο γιος μου, μου είπε ότι οι αξιωματικοί τους λένε να κάνουν τα "στραβά" μάτια, γιατί αυτός είναι ο πολιτισμός τους»...δήλωσε ο πατέρας του δολοφονημένου Αμερικανού !!!!


 Η τελευταία φορά που ο υποδεκανέας Gregory Buckley μίλησε με τον πατέρα του ήταν το 2012, όταν στρατιωτικός του είπε ότι Αφγανοί αστυνομικοί κακοποιούν σeξουαλικά μικρά παιδιά.

«Τη νύχτα ακούμε τις κραυγές τους, αλλά δε μας επιτρέπεται να κάνουμε τίποτα γι αυτό», είπε ο George Buckley στην εφημερίδα New York Times.

«Ο γιος μου, μου είπε ότι οι αξιωματικοί τους λένε να κάνουν τα "στραβά" μάτια, γιατί αυτός είναι ο πολιτισμός τους», ανέφερε ο άντρας ο οποίος όπως εξηγεί, παρέτρεψε τον γιο του να μιλήσει στους διοικητές του αλλά ο νεαρός υποδεκανέας, βρέθηκε νεκρός στην κουκέτα του, στο νότιο Αφγανιστάν όπου υπηρετούσε.

Όπως αναφέρει ο Independent, οι Αμερικανοί στρατιώτες ακολουθούν εντολές να μην παρεμβαίνουν σε αυτό που είναι γνωστό ως  bacha bazi.

Η Radhika Coomaraswamy, πρώην Ειδική Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά και τις Ένοπλες Συγκρούσεις, ήταν η πρώτη από μια σειρά από προσωπικότητες που μίλησε για την πρακτική των Αφγανών στρατιωτών και αστυνομικών να κακοποιούν νεαρά αγόρια.

«Επειδή είναι θέμα ταμπού, κανείς δεν θα έρθει απευθείας σε μένα να μου μιλήσει, οπότε αυτό που χρειαζόμαστε είναι αποδείξεις. Και ο μόνος τρόπος για να σταματήσουμε το bacha bazi είναι αν ασκηθεί δίωξη κατά των ανθρώπων εκείνων που διαπράξουν το έγκλημα και αυτό είναι που χρειαζόμαστε γιατί οι νόμοι εδώ δεν εφαρμόζονται», είχε πει στο PBS Frontline.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Dan Quinn, πρώην αρχηγός των Ειδικών Δυνάμεων, είχε δηλώσει στο Times ότι κάποτε χτύπησε έναν Αφγανό διοικητή πολιτοφυλακής γιατί είχε αλυσοδέσει ένα νεαρό αγόρι στο κρεβάτι του, το οποίο χρησιμοποιούσε ως σκλάβο του σeξ.
«Ο λόγος που είμαστε εδώ, είναι γιατί ακούμε όλα αυτά τα φρικτά πράγματα που κάνουν στους ανθρώπους οι ταλιμπάν», είχε δηλώσει.

Ενδεικτικό της πολιτικής των κλειστών στομάτων, είναι και το περιστατικό που είχε αποκαλύψει το Fox News. Τον περασμένο Αύγουστο, ένας στρατιώτης είχε διωχθεί από το στράτευμα όταν χτύπησε τον Adbul Rahman, έναν  Αφγανό αξιωματικό που φέρεται ότι είχε παραδεχτεί τον βιασμό ενός 12χρονου αγοριού.



Πηγή : newsbeast.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου