Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Ατοπήματα της ΕΡΤ σε βάρος του Μειμαράκη στο χθεσινό debate




Παρά τις προσπάθειες του σκηνοθέτη της ΕΡΤ να δείχνει ποιο φωτεινός ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ποιο ψηλός από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας δεν κατάφερε να αλλάξει την εικόνα του δεύτερου και πήρε και την παρατήρηση του Βαγγέλη Μειμαράκη και εκτός και εντός του στούντιο.

Εξερχόμενος του Μεγάρου της Αγίας ΠΑρασκευής ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε πως «όσα ατοπήματα και να κάνει η διοίκηση της ΕΡΤ εις βάρος μου, οι Έλληνες πολίτες πιστεύω ότι θα μας δώσουν τη δική τους εμπιστοσύνη... Νομίζω, ότι έχετε καταλάβει όλοι τι έγινε, και πώς συμπεριφέρθηκε η διοίκηση της ΕΡΤ το πρωί και τώρα».

«Η διοίκηση της ΕΡΤ δηλώνει ότι δεν προβαίνει σε προληπτική λογοκρισία των καλεσμένων στις ενημερωτικές εκπομπές της, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι συμμερίζεται τις εκφραζόμενες από αυτούς απόψεις. Σε κάθε περίπτωση, η ΕΡΤ υπηρετεί απαρέγκλιτα το θεσμικό της ρόλο» τόνισε μεταξύ άλλων η ελληνική ραδιοτηλεόραση μετά την ολοκλήρωση της τηλεμαχίας, απαντώντας στα σχόλια του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας.

Στην ανακοίνωσή της η διοίκηση της ΕΡΤ συμπλήρωνε πως «μέσα σε εξαιρετικά σύντομο χρονικό διάστημα, η ΕΡΤ ανταποκρίθηκε με συνέπεια, υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό, υπηρετώντας τις δημοκρατικές αρχές και τους κανόνες δεοντολογίας στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις για αντικειμενική και ισότιμη προβολή των θέσεων των κομμάτων κατά την προεκλογική περίοδο». 


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου