Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Αντώναρος: Ο Μεϊμαράκης θα είναι με λαϊκή ετυμηγορία ο πρόεδρος της Ν.Δ.



Την απόλυτη στήριξή του στην υποψηφιότητά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη -την οποία ο ίδιος θεωρεί βέβαιη- για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, εξέφρασε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, μιλώντας στο κεντρικό ειδησεογραφικό μαγκαζίνο του Επικοινωνία 94FM.

«Εγώ είμαι βέβαιος, ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι υποψήφιος και δεν σας κρύβω ότι με τις δυνάμεις που έχω θα τον στηρίξω, ώστε να επιβεβαιωθεί με την μεγάλη αυτή πλατιά διαδικασία, η οποία θα γίνει, ως η καταλληλότερη επιλογή για τη θέση αυτή του κόμματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος, πρόσθεσε πως η απόφασή του Β. Μεϊμαράκη να προχωρήσει γρήγορα σ’ αυτή τη διαδικασία είναι μία απόφαση που τον χαρακτηρίζει. «Χαρακτηρίζει την εντιμότητα, την αποφασιστικότητα, που θέλει να δείξει σε αντίθεση με το τι έκανε ο προκάτοχος του τον Ιανουάριο.

Και θέλει, επίσης, μ’ αυτή του την επιλογή να δείξει ότι το θέμα αυτό της εκκρεμότητας, της ηγεσίας της ΝΔ, πρέπει να λυθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα με λαϊκή ετυμηγορία», δήλωσε χαρακτηριστικά και με ιδιαίτερο νόημα ο πρώην υπουργός και στενός συνεργάτης του κ. Κώστα Καραμανλή.

Αναφερόμενος δε στη σύνθεση της νέας Κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα, ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστήριξε πως πρόκειται για μία Κυβέρνηση πολύ κατώτερη των προσδοκιών, που κρατά τις ισορροπίες μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς -όπως λέει- υπάρχουν αρκετοί ακόμα μέσα στις τάξεις του (περί τους 20 από τους λεγόμενους 53), που δεν συμφωνούν με την εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

«Καταρχήν η νέα Κυβέρνηση για μένα έτσι όπως βλέπω τη σύνθεσή της είναι κάτω από τις προσδοκίες μου. Εγώ πίστευα ότι ο κ. Τσίπρας θα έκανε ένα άλμα προς τα εμπρός, θα είχε καταφέρει να απαλλαγεί από ορισμένους, τους οποίους εγώ θεωρώ τροχοπέδη για την εφαρμογή όσων έχουν συμφωνηθεί και να κάνει τη μεγάλη ποιοτική διαφορά.

Προφανώς αυτό που έχει ειπωθεί και από το κόμμα μου, τη ΝΔ, ότι έχει μέσα στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ αρκετούς ακόμα, οι οποίοι δεν συμφωνούν με αυτά που πρέπει να εφαρμοστούν και τον αναγκάζουν να ακολουθήσει ισορροπίες, οι οποίες δεν κάνουν και την καλύτερη Κυβέρνηση που θα μπορούσε να γίνει», δήλωσε στον Επικοινωνία 94FM ο κ. Αντώναρος.

Επιπροσθέτως, σημείωσε πως δίνει 100 μέρες περιόδου χάριτος για να φανούν τα δείγματα γραφής της νέας Κυβέρνησης και επισήμανε χαρακτηριστικά ότι «παρόλο που προεκλογικά έγινε πολύ λίγη συζήτηση για την ανεργία, εντούτοις ο στόχος θα πρέπει να είναι να πάει η Χώρα μπροστά μέσα από επενδύσεις, που θα δημιουργήσουν ξανά θέσεις εργασίας, κυρίως σε νέους ανθρώπους, αλλά και σε μεγαλύτερες ηλικίες».



Πηγή : tribune.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου