Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της Εθνικής ως… το τέλος



Διαβάστε τα σενάρια για τους αντιπάλους της Εθνικής στους «16», αλλά και… ακόμη παραπέρα πριν την τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του Ευρωμπάσκετ

Μια εκ των Ουκρανίας, Βελγίου και Εσθονίας (από την πιθανότερη μέχρι τη λιγότερο πιθανή κατά σειρά) θα βρει η Εθνική απέναντί της το Σάββατο στη Λιλ για τους «16» του Ευρωμπάσκετ. Όλα θα κριθούν στους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής.

Η Ουκρανία θα είναι αντίπαλος της Εθνικής αν α) νικήσει το Βέλγιο και ταυτόχρονα η Τσεχία επικρατήσει της Λιθουανίας και η Εσθονία της Λετονίας, β) νικήσει το Βέλγιο και ταυτόχρονα η Τσεχία επικρατήσει της Λιθουανίας και η Λετονία της Εσθονίας, γ) νικήσει το Βέλγιο και ταυτόχρονα η Λιθουανία νικήσει την Τσεχία και η Εσθονία τη Λετονία και δ) νικήσει το Βέλγιο και ταυτόχρονα η Λιθουανία νικήσει την Τσεχία και η Λετονία την Εσθονία.

Το Βέλγιο θα βρεθεί στο δρόμο της Ελλάδας αν α) νικήσει την Ουκρανία και την ίδια ώρα η Λετονία νικήσει την Εσθονία και η Τσεχία τη Λιθουανία και β) νικήσει την Ουκρανία και την ίδια ώρα η Λιθουανία νικήσει την Τσεχία και η Λετονία την Εσθονία.

Η Εσθονία θα είναι το εμπόδιο της Ελλάδας αν α) νικήσει τη Λετονία σε συνδυασμό νίκης της Τσεχίας και του Βελγίου επί Λιθουανίας και Ουκρανίας αντίστοιχα και β) νικήσει τη Λετονία σε συνδυασμό νίκης του Βελγίου και της Λιθουανίας επί της Ουκρανίας και της Τσεχίας αντίστοιχα.

Από εκεί και πέρα, για τα προημιτελικά όλα θα κριθούν από την κατάταξη στον δεύτερο όμιλο. Η πρώτη θέση θα πάει στο νικητή του Σερβία-Ιταλία. Αν ηττημένοι είναι οι «πλάβι», τερματίζουν δεύτεροι κι εφόσον περάσουν από το εμπόδιο των «16» θα είναι αντίπαλοι της Ελλάδας στους «8». Αν ηττημένοι είναι οι Ιταλοί, τότε α) εφόσον η Γερμανία νικήσει (κι αφήσει εκτός) την Ισπανία, δεύτερη και αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά θα είναι η Τουρκία (εκτός κι αν καταφέρει να χάσει από την Ισλανδία) και β) εφόσον η Ισπανία νικήσει (κι αφήσει εκτός) τη Γερμανία, δεύτερη και αντίπαλος της Ελλάδας στα προημιτελικά θα είναι η Ισπανία.

Σημειώνεται πως η Ελλάδα ΔΕΝ θα συναντήσει στα προημιτελικά τον πρώτο του ομίλου του Βερολίνου (δηλαδή το νικητή του Σερβία-Ιταλία) και μπορεί να τον βρει μπροστά της ΜΟΝΟ στον τελικό (μικρό ή μεγάλο). Επίσης, εφόσον η Γαλλία νικήσει το Ισραήλ και τερματίσει πρώτη στον όμιλο του Μονπελιέ, η Ελλάδα θα τη συναντήσει ΜΟΝΟ στον ημιτελικό.

Η Εθνική θα παίξει Σάββατο στους «16», εφόσον περάσει Τρίτη στους «8» και αν συνεχίσει στα ημιτελικά Πέμπτη. Ο τελικός είναι την Κυριακή των εκλογών, στις 20:00.



Πηγή: sport-fm.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου