Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Πρώτη προπόνηση της Εθνικής στο Ζάγκρεμπ





Ζάγκρεμπ

Στη βάση της, εκεί όπου για τις επόμενες ημέρες θα δώσει τον δικό της αγώνα για διάκριση στο Ευρωμπάσκετ, βρίσκεται η Εθνική μπάσκετ, η οποία από το απόγευμα της Πέμπτης, πατάει σε κροατικό έδαφος. Συγκεκριμένα, η «γαλανόλευκη» αποστολή βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ, έχοντας μια ευχάριστη πτήση και εξαιρετικό κλίμα στο αεροπλάνο.

Οι Έλληνες διεθνείς συνάντησαν αρκετά καλό καιρό στην πρωτεύουσα της Κροατίας και όλα κύλησαν ομαλά, χωρίς απρόοπτα μέχρι και την μεταφορά της ομάδας στο ξενοδοχείο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ξεκούραση για τους παίκτες του Φώτη Κατσικάρη και το απόγευμα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο όπου θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις της Α' φάσης.

Στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος θυμίζουμε πως είχε πρόβλημα από ένα ελαφρύ τραυματισμό (διάστρεμμα στον αστράγαλο). Ο σέντερ της Ρεάλ δεν αισθάνεται πλέον ενοχλήσεις και τέθηκε στη διάθεση του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Στην αποστολή της Εθνικής βρίσκεται από την πρώτη στιγμή και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Αναλυτικά η 12άδα που έχει μαζί του ο Φώτης Κατσικάρης: Νίκος Ζήσης, Γιάννης Μπουρούσης, Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Καϊμακόγλου, Γιώργος Πρίντεζης, Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Στράτος Περπέρογλου, Κώστας Κουφός, Βαγγέλης Μάντζαρης, Γιάννης Αντετοκούνμπο.



Πηγή : in.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου