Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Ο Τσίπρας θυμίζει τον δικτάκτορα Παπαδόπουλο- “Καπέλωμα” Λαφαζάνη




Με πρωτοφανούς οξύτητας επιθετικές διαθέσεις έναντι του κ. Αλ. Τσίπρα, η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου παρομοίασε χθες τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον δικτάτορα Παπαδόπουλο. Η απερχόμενη πρόεδρος της βουλής είπε (Παραπολιτικά): «Ο Τσίπρας μου θύμισε τον Παπαδόπουλο που ήθελε να βάλει την Ελλάδα στον γύψο. Νομοθετούσε και καταργούσε νόμους και διατάξεις κατά παραγγελία των δανειστών. Αυτό ήταν μια πλήρης κατάλυση της δημοκρατίας και δεν μπορεί να λέει ένας πρωθυπουργός ότι είναι για το καλό μας. Αυτό είναι λίγο σαν τον γύψο του Παπαδόπουλου».

Εντονη δράση-“καπέλωμα” Λαφαζάνη

Το τελευταίο διάστημα, η απερχόμενη πρόεδρος της Βουλής, κάνοντας μάλιστα και χρήση της θεσμικής ιδιότητας που για τυπικούς λόγους ακόμα διαθέτει -έως την εκλογή του διαδόχου της από τη νέα Βουλή- έχει αναπτύξει έντονη δράση και σχεδιάσει τη συστηματική επικοινωνιακή προβολή του προσώπου της, προετοιμαζόμενη για την επόμενη ημέρα των εκλογών. Πέραν του πρωθυπουργού, που ήδη δέχθηκε από χθες την πρωτοφανούς σκληρότητας επίθεσή της, η κ. Κωνσταντοπούλου φαίνεται πως «βάζει στο κάδρο» για την επόμενη φάση ακόμα και τον πρόεδρο της ΛΑΕ:

α) Επέβαλε την παρουσία της και συμμετείχε με εισήγηση και παρεμβάσεις, στη συνέντευξη Τύπου του κ. Π. Λαφαζάνη στη ΔΕΘ.

β) Είναι κεντρική ομιλήτρια σε εκδηλώσεις της ΛΑΕ (εγκαίνια προεκλογικού περιπτέρου στην Αθήνα, φεστιβάλ νεολαίας, πρωταγωνίστρια στο νέο προεκλογικό σποτ του κόμματος),

γ) Υποτιμά φραστικά τη ΛΑΕ, χαρακτηρίζοντάς την ουσιαστικά συγκυριακό φορέα, καθώς την έχει δημοσίως αποκαλέσει «πρώτο ανάχωμα».

δ) Προχώρησε σε έμμεση πλην σαφή υποβάθμιση των ικανοτήτων του κ. Λαφαζάνη, απευθύνοντας δημοσίως πρόσκληση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για ντιμπέιτ μαζί της.
Καθημερινή



 Πηγή: dimokratiki.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου