Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Προσπάθεια Καμμένου με εντολή Τσίπρα για να σπιλώσει Μειμαράκη



Σε ανακοίνωσή της η Ν.Δ. αναφέρει ότι ο πρόεδρος των ΑνΕλ επανέρχεται σε ένα ζήτημα δήθεν εμπλοκής του κύριου Μειμαράκη, που γνωρίζει πολύ καλά την αλήθεια, «αλλά προσπαθεί να σπιλώσει την ηθική υπόσταση του προέδρου της ΝΔ κάνοντας τη βρώμικη δουλειά του κ. Τσίπρα ο οποίος βρίσκεται σε πανικό».

Η ΝΔ σημειώνει ότι ο κ. Καμμένος γνωρίζει πολύ καλά την εισαγγελική έρευνα, αλλά και το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής το οποίο έχει δοθεί στη δημοσιότητα αλλά πετάει ασύστολα λάσπη με σκοπό να σπιλώσει και να επηρεάσει το εκλογικό σώμα λίγες ημέρες πριν τις εκλογές.

Παράλληλα, προτρέπει τον πρόεδρο των ΑνΕλ να διαβάσει τη σχετική γνωμοδότηση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και να ενημερωθεί από το υπουργείο Οικονομικών, που έκανε καταβολές αρμοδίως βάσει των σχετικών νόμιμων παραστατικών.

«Για όλα αυτά όμως ο κ. Καμμένος θα μπορούσε να έχει λεπτομερή ενημέρωση από τον τότε υπασπιστή Ναυτικού τού κ. Παπαντωνίου, κ. Ευάγγελο Αποστολάκη, ο οποίος διαχειριζόταν τον φάκελο μεταξύ ΓΕΝ και του τότε υπουργού, και ο οποίος μια μέρα πριν την παραίτηση της κυβέρνησης Τσίπρα-Καμμένου, δια περιφοράς, νύχτα, με υπογραφή του κ. Τσίπρα και εισήγηση του κ. Καμμένου προς το ΚΥΣΕΑ επελέγη αρχηγός ΓΕΕΘΑ», συνεχίζει η ΝΔ, επισημαίνοντας ότι ο κ. Αποστολάκης οφείλει να ενημερώσει και δημοσίως τον ελληνικό λαό για τη νομιμότητα της τότε σύμβασης και των πληρωμών της, καθώς είχε ασχοληθεί με την υπογραφή της σύμβασης εκσυγχρονισμού του υποβρυχίου Ωκεανός το οποίο και θα παραλάβει.

Η ΝΔ υπενθυμίζει, τέλος, ότι είναι γνωστό πως κατά την περίοδο της θητείας του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν έγινε καμία παραγγελία, καμία πληρωμή και καμία παραλαβή.

Όλα τα άλλα είναι απλά λάσπη του κύριου Καμμένου ο οποίος ενεργεί κατά εντολή του πανικόβλητου Τσίπρα.



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου