Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα με νεκρό στο Κολωνάκι - Συνελήφθη κόρη γνωστού πολιτικού της ΝΔ και πρώην προέδρου της Βουλής



Η γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της επί της οδού Σκουφά και άνοιξε την πόρτα για να κατέβει χωρίς να κοιτάξει - Ο άτυχος οδηγός της μηχανής που περνούσε βρήκε τραγικό θάνατο


Μια απροσεξία είχε ως αποτέλεσμα ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα. Το βράδυ της Τετάρτης, μια γυναίκα πάρκαρε το αυτοκίνητό της επί της οδού Σκουφά στο Κολωνάκι και επιχείρησε να βγει από αυτό χωρίς να κοιτάξει.

Η πόρτα του αυτοκινήτου που άνοιξε χτύπησε διερχόμενο μηχανάκι, με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί θανάσιμα.

Το δυστύχημα συνέβη στις 20:25 το βράδυ και σύμφωνα με πληροφορίες η 38χρονη γυναίκα που το προκάλεσε είναι κόρη πολύ γνωστού πολιτικού από τον χώρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος της Βουλής.

Δυστυχώς άνοιξε την πόρτα της χωρίς να κοιτάξει και ο οδηγός που περνούσε με το σκούτερ δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Η ίδια ενημέρωσε αμέσως την τροχαία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν αργά για τον 43χρονο Βούλγαρο, οδηγό του δικύκλου, που άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι άνδρες της τροχαίας πέρασαν χειροπέδες στην κόρη του γνωστού πολιτικού και την οδήγησαν στα κεντρικά της Τροχαίας όπου και πέρασε όλη τη νύχτα, ενώ σήμερα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Καταστηματάρχης της περιοχής πάντως, καθώς το τροχαίο συνέβη σε μια από τις πιο πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, δηλώνει στο protothema.gr ότι πληροφορήθηκε πως ο οδηγός του δικύκλου δεν χτύπησε στην πόρτα του αυτοκινήτου, που ήταν ένα μπλε passat, αλλά έστριψε απότομα για να την αποφύγει και πως κατέληξε στο απέναντι πεζοδρόμιο. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας δεν έχασε τη ζωή του από το χτύπημα, αλλά από ανακοπή.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου