Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Βαρύ κατηγορώ ΝΔ για Φλαμπουράρη: Στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ «μαγείρεψαν» το έγγραφο πώλησης των μετοχών;




Εκρηκτική εξέλιξη -Ζητείται άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για τον υπουργό του κ. Τσίπρα

Δεν έχει ξαναγίνει να υπογράφεται ιδιωτικό συμφωνητικό στο αρχηγείο της Αστυνομίας -Δεν μπορεί να εξακριβωθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα - Όταν μεταβιβάστηκαν οι μετοχές δεν καταβλήθηκε κανένα τίμημα

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση η ΝΔ παίρνει θέση στο σκάνδαλο Φλαμπουράρη, αναφέροντας ότι «η υπόθεση δεν είναι μόνο περίεργη αλλά φαίνεται πως έχει και βάθος».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει ότι «η εταιρεία στην οποία συμμετείχε ο εν λόγω υπουργός πήρε ανάθεση έργου, ενώ το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της εταιρείας εμφανίζεται σήμερα να έχει μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο με ιδιωτικό συμφωνητικό, του οποίου το γνήσιο της υπογραφής βεβαιώνεται με περίεργη διαδικασία. Όχι από τα ΚΕΠ, όχι από Αστυνομικό Τμήμα, αλλά από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου δεν έχει πρόσβαση ο καθημερινός πολίτης. Με αποτέλεσμα να μην δύναται να διερευνηθεί αν η μεταβίβαση έγινε μεταχρονολογημένα, αφού δεν τηρήθηκαν οι κανόνες της αρχής της δημοσιότητας».

Σύμφωνα με τη ΝΔ., η Εισαγγελική Αρχή οφείλει να τα ερευνήσει όλα αυτά, όπως επίσης, αν αυτός που πήρε το πλειοψηφικό πακέτο της εταιρείας είναι παρένθετο πρόσωπο, «δεδομένου ότι κατά την ημερομηνία που μεταβιβάστηκαν οι μετοχές δεν καταβλήθηκε κανένα τίμημα, γεγονός παράδοξο για τη συναλλακτική πρακτική».

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς τσαλακώθηκε και καταφεύγουν στο Αρχηγείο της Αστυνομίας για να διασώσουν ό,τι προλάβουν», καταλήγει η ανακοίνωση.



Πηγή : protothema.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου