Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Μία βραδιά στο σπίτι του Μητσοτάκη στα Χανιά η Ν.Δ. ενωμένη όσο ποτέ



Μια όμορφη βραδιά περίμενε τον Βαγγέλη  Μεϊμαράκη, ο οποίος ήταν καλεσμένος του πρώην πρωθυπουργού και επιτίμου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Μητσοτάκη.

Ο Κώστας Μητσοτάκης ήταν εκείνος που είχε στηρίξει τον σημερινό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας στα πρώτα του βήματα ως πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ την δεκαετία του '80.

Στο σπίτι της οικογένειας Μητσοτάκη ήταν χθες βράδυ εκτός από Ντόρα Μπακογιάννη, η Ολγα Κεφαλογιάννη, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Λευτέρης Αυγενάκης και όλοι οι βουλευτές της ΝΔ στην Κρήτη οι οποίοι θεωρούν μεγάλη τιμή να βρίσκονται στο σπίτι ενός ιστορικού στελέχους και ηγέτη της κεντροδεξιάς.

 Όπως ήταν φυσικό, η κουβέντα γύρω από το τραπέζι έφτασε πολύ γρήγορα στην πολιτική και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σχολίασε, πριν από οτιδήποτε άλλο, ότι η Νέα Δημοκρατία θα δώσει την εκλογική μάχη απολύτως συσπειρωμένη. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θύμισε ότι και επί των ημερών του επίτιμου τα ποσοστά συσπείρωσης ήταν πολύ υψηλά, αλλά τότε -διευκρίνισε- ήταν άλλες εποχές και άλλη η δύναμη των κομμάτων…

Ο πρώην πρωθυπουργός ρώτησε για το κλίμα που συναντά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης στις περιοδείες του στην υπόλοιπη χώρα. «Ο κόσμος έχει καταλάβει, πρόεδρε, ότι η ΝΔ λειτουργεί υπεύθυνα και γνωρίζει τα προβλήματα. Αυτό εισπράττω…», του απάντησε ο Βαγγέλης Μειμαράκης. «Οποιος πει στον ελληνικό λαό την αλήθεια, δεν θα χάσει. Ο λαϊκισμός πρέπει να ηττηθεί», σχολίασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο οποίος, όπως είναι γνωστό, είχε προειδοποιήσει για το θέμα του χρέους εδώ και πολλά χρόνια…




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου