Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Θαμμένα βρέθηκαν άλλα τρία καλάσνικοφ στην αγροικία του Μώλου



Δεν έχουν τελειωμό οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής που συνεχώς ανακαλύπτουν νέα ευρήματα για την δράση του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του

Ακόμα τρία πολεμικά τυφέκια καλάσνικοφ βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του κρησφύγετου του Γιώργου Πετρακάκου και των συνεργών του στον Μώλο Φθιώτιδας. Πρόκειται για την αγροικία που είχε νοικιάσει ο ένας εκ των αδερφών  που κατηγορείται για υπόθαλψη και συγκεκριμένα, ο 27χρονος συλληφθείς στην Αγία Παρασκευή.
Ο Πετρακάκος άφησε άφωνους τους αστυνομικούς όταν κατά την κατάθεσή του ισχυρίστηκε πως ήθελε να αφήσει την ένοπλη δράση, να αφοσιωθεί στην οικογένειά του και να ασχοληθεί με τις βιολογικές καλλιέργειες. Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να γίνει πειστικός με τόσα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή του και στα κρησφύγετα του, τα οποία σίγουρα δεν θα τον βοηθούσαν σε τίποτα σαν …γεωργικά «εργαλεία…

Η έρευνα της Αντιτρομοκρατικής είναι συνεχής και σίγουρα θα πάρει αρκετό καιρό για να ολοκληρωθεί και να αποσαφηνιστεί πλήρως ο ρόλος όλων των συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων και της συντρόφου του, εξαιτίας ειδικά της ύπαρξης μίας μυστηριώδους γυναίκας σε ένοπλες ληστείες και τρομοκρατικά χτυπήματα, που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα να έχει σχέση με την συλληφθείσα ή όχι.
Επίσης σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για να διαπιστωθεί η ακριβής προέλευση του μεγάλου χρηματικού ποσού που βρέθηκε στο διαμέρισμα κρησφύγετο του Πετρακάκου και της συμβίας του στον Βόλο, ενώ για τα πρώτα όπλα η βαλλιστική εξέταση έδειξε ότι είναι «καθαρά» και δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά, κάτι που άλλωστε συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια από μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, δηλαδή να «ξεφορτώνονται» σύντομα τα χρησιμοποιημένα όπλα τους και να τα αντικαθιστούν.

Η Αντιτρομοκρατική δίνει ιδιαίτερη σημασία στην αγροικία του Μώλου Φθιώτιδας που την θεωρεί από την πρώτη στιγμή ορμητήριο των δραστών, αφού εκεί βρέθηκαν σκεπασμένα και δύο από τα κατασχεθέντα οχήματα, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το λυόμενο έξω από το Πήλιο το οποίο ενδεχομένως να .. «υποδεχόταν» κάποια νέα λεία και σίγουρα όχι τα …«βιολογικά προϊόντα» του Πετρακάκου.
Οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής «σαρώνουν» και θα συνεχίσουν να σαρώνουν με ειδικούς ανιχνευτές μετάλλων τα πέριξ όλων των κρησφύγετων που μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί σε μία προσπάθεια να ανακαλυφθεί και τυχόν πρόσθετος οπλισμός όπως σήμερα.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου