Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Όταν δίνεις θάρρος σε λάθος ανθρώπους: Καβάλησε το καλάμι ο Λεβέντης στην ΔΕΘ



Άδικα περίμεναν χθες το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι τον Βασίλη Λεβέντη. Ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων δεν εμφανίστηκε ποτέ στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με αφορμή τη φετινή παρουσία του στην 80ή ΔΕΘ. Αντί για το αυτονόητο, τους έστησε όλους και προτίμησε την τηλεοπτική καρέκλα της πρωινής εκπομπής της Πόπης Τσαπανίδου στην οποία, ευρισκόμενος σε έξαρση, ισχυρίστηκε ότι θα πάρει πάνω από 8% και θα είναι τρίτο κόμμα στη Βουλή!

Επίσημη δικαιολογία δεν δόθηκε, απλά οι διοργανωτές σημείωσαν ότι «ο κ. Λεβέντης αναχώρησε εσπευσμένα για την Αθήνα». Τι ακούστηκε στο παρασκήνιο; Οτι, επειδή ο κ. Λεβέντης πληροφορήθηκε ότι δεν θα υπάρχουν τηλεοπτικές παρουσίες από τα κεντρικά κανάλια, προτίμησε να μην εμφανιστεί. Μάλιστα, για να μη φύγουν άπραγοι οι δημοσιογράφοι, έγινε στο πόδι μια πρόχειρη παρουσίαση των υποψηφίων του κόμματος σε Α” και Β” Θεσσαλονίκης – εκδήλωση που έμοιαζε περισσότερο με πανηγύρι.

Αυτή, όμως, δεν ήταν και ο μοναδική απρέπεια του κ. Λεβέντη απέναντι στη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη. Είχε προηγηθεί ακόμη ένα «στήσιμο». Αυτή τη φορά προς τη διοίκηση της ΔΕΘ, τη Δευτέρα το απόγευμα, ημέρα κατά την οποία είχε οριστεί η επίσημη εθιμοτυπική επίσκεψη στα γραφεία της διοίκησης. Μάταια τον ανέμεναν. Δεν έδωσε σημεία ζωής, ενώ δεν φρόντισε ούτε να ενημερώσει για την απουσία του. Αντίθετα, φρόντισε να είναι συνεπής στο ραντεβού με τους οπαδούς του στην εκδήλωση που έγινε το ίδιο βράδυ στο Βελλίδειο!



Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου