Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Άμα δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις στην αθλιότητα όπως ο Σακελλαρίδη



"Στέλνατε το Λιμενικό να βουλιάζει τις βάρκες", τόνισε ο Γ. Σακελλαρίδης προς τη ΝΔ. Κυρ. Μητσοτάκης: "Πάρτε το πίσω, είναι ντροπή να μας λέτε δολοφόνους".

Αυτή η δήθεν καταγγελία από τον ανεκδιήγητο Σακελλαρίδη έκανε τον πολιτικό κόσμο της χώρας να μείνει άφωνος.

"Πολιτική σας για το μεταναστευτικό ειναι να στέλνουμε το λιμενικό να βουλιάζει τις βάρκες", σημείωσε σε υψηλούς τόνους ο κ. Σακελλαρίδης, με τον τέως κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να απαντά σε οργισμένο ύφος:

"Δε ντρέπεστε να τα λέτε αυτά. Ντροπή για τους ανθρώπους που κάνουν αγώνα. Θα εκτεθείτε, πάρτε το πίσω πριν είναι αργά. Πάρτε το πίσω, δε θα μας πείτε δολοφόνους".

Ανταπαντώντας και εν μέσω έντονων αντεγκλήσεων, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι "η πολιτική σας ήταν να φυλάτε τα σύνορα κάνοντας ανασχέσεις, δηλαδή προκαλώντας περισσότερα ατυχήματα για να ανακόψεις μια ροή που δε μπορείς να ανακόψεις".

Τα λεγόμενα του Σακελλαρίδη προκάλεσαν την οργή και του Μ. Βαρβιτσιώτης λέγοντας ότι πρόκειται περί αθλιότητας Σακελλαρίδη  

«Διέπραξε μια πολιτική αθλιότητα που θα τον συνοδεύει σε όλη την πολιτική του διαδρομή» σχολίασε τα λεγόμενα του Γ. Σακελλαρίδη και ο πρώην Στον Γ. Σακελλαρίδη απάντησε και ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Μ Βαρβιτσιώτης

«Σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα, δε δίστασε (…) να προσβάλει το σύνολο των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, που καθημερινά διασώζει με αυτοθυσία ζωές στο Αιγαίο, χαρακτηρίζοντάς τους, ουσιαστικά, “κατ’ εντολήν δολοφόνους”», σημείωσε ο κ. Βαρβιτσιώτης και κατέληξε πως αφήνει τον κ.Σακελλαρίδη  «στη χλεύη όχι μόνο των νησιωτών αλλά και όλων των Ελλήνων, που σήμερα βιώνουν τα καταστροφικά αποτελέσματα της ολέθριας πολιτικής της κυβέρνησής του».


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου