Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Επεισόδιο Αλέξη Τσίπρα με Όλγα Τρέμη



Στο debate των πολιτικών αρχηγών εν όψει των εκλογών υπήρξε ξαφνικά ένταση ανάμεσα στον πρώην πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και τη δημοσιογράφο, Όλγα Τρέμη.
Η ώρα στο debate ήταν για τον δημοσιογράφο κ. Γιομπαζολιά προς τον Αλέξη Τσίπρα με θέμα τις άδειες των τηλεοπτικών καναλιών.

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας μίλησε για το νομοσχέδιο που ήταν έτοιμο για τις άδειες των καναλιών μιλώντας για περιπτώσεις διαφθοράς και δήλωσε πως πρέπει να μπει ένα τέλος στην ασυδοσία και πως είχαν τη γενναιότητα παρά τον πόλεμο από μερίδα μέσων ενημέρωσης "ακριβώς γιατί ζητήσαμε να πληρώσουν τα χρωστούμενα, τους φόρους για τις διαφημίσεις".

Σε αυτό το σημείο παρενέβη η Όλγα Τρέμη έξω από τους κανόνες που είχαν συμφωνήσει για το debate, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί ο κ. Τσίπρας προς εκείνη και να της πει: "είμαι στη διάθεσή σας να σας απαντήσω, έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε".

Αυτό φούντωσε το επεισόδιο με την κα Τρέμη να απαντάει πως δεν έχει καμία μύγα.

Παρά τις παρεμβάσεις του συντονιστή του debate το επεισόδιο συνεχίστηκε με την Όλγα Τρέμη να λέει στον Αλέξη Τσίπρα πως δεν θέλει να δημιουργούνται εντυπώσεις, γιατί εδώ υπάρχουν εκπρόσωποι δημοσιογράφοι αυτών των 7 καναλιών και θα ήθελαν διευκρινίσεις από τον κ. Τσίπρα.

Ο κ. Χαρίτος τελικά κατάφερε μετά από αρκετά λεπτά να επιβάλει την τάξη, αυτή τουλάχιστον που είχαν συμφωνήσει οι εκπρόσωποι των κομμάτων.


Πηγή : newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου