Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Σκύλος άγρυπνος - φρουρός έμεινε 7 μέρες στο πλευρό της παγιδευμένης φίλης του!




Οι δύο καλύτεροι φίλοι Phoebe και Tillie είναι μαζί στα εύκολα και τα δύσκολα. Η δύναμη της φιλίας τους μετά από την περιπέτειά τους συγκίνησε την Ουάσιγκτον.

Τα δύο τετράποδα αγνοούνταν για μία εβδομάδα, κάνοντας τα αφεντικά τους να ανησυχούν. Πέρασαν 8 ημέρες στο δάσος, με το ένα να είναι παγιδευμένο σε φρεάτιο και το άλλο να το παρακολουθεί από ψηλά και να το προσέχει, χωρίς να θέλει να το αφήσει μόνο του.

 Η Phoebe, που έπεσε στο φρεάτιο και δεν μπορούσε να βγει, είχε κουρνιάσει σε μια γωνία και με παραπονιάρικη μουσούδα περίμενε ένα “χέρι βοηθείας”.



Από πάνω στεκόταν ο καλός της φίλος Tillie, προσπαθώντας να τη βοηθήσει τόσο πρακτικά όσο και ψυχολογικά. Δεν την άφησε στιγμή μόνη, παρά μόνο όταν πήγε για βοήθεια.

Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, αφού έσωσαν το σκυλάκι, αναρωτήθηκαν πόσο δυνατός φάνηκε ο Tillie που δεν άφησε λεπτό μόνη της την παγιδευμένη σκυλίτσα.

“Χωρίς τον Tillie, τα δύο αυτά ταλαιπωρημένα σκυλάκια θα αγνοούνταν ακόμη, μιας και βρίσκονταν μίλια μακρυά από το σπίτι τους” σημείωσε η αστυνομικός Amy Carey.

Η συγκινητική ιστορία κάνει τον γύρο του διαδικτύου και συγκινεί μικρούς και μεγάλους.



Πηγή: Dailymail


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου