Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

Α1 μπάσκετ: Στις 17/10 τον πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι του πρωταθλήματος



Στις 17 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ντέρμπι «αιωνίων» της αγωνιστικής περιόδου 2015-16, στην Α1 μπάσκετ. Όπως προέκυψε από την κλήρωση, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στη 2η αγωνιστική (17/10), ενώ στο Β' γύρο και συγκεκριμένα στις 23/1/2016 για την 15η αγωνιστική οι «ερυθρόλευκοι» θα φιλοξενήσουν στο ΣΕΦ τους «πράσινους».

Οι «αιώνιοι» της Θεσσαλονίκης θα μπουν και αυτοί νωρίς στα... δύσκολα, καθώς μόλις στην 3η αγωνιστική (24/10) ο Άρης θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, με το «Δικέφαλο του Βορρά» να περιμένει τους «κίτρινους» στη 16η αγωνιστική (30/1) στο κλειστό της Πυλαίας.

Τέλος, η ΑΕΚ, η οποία έχει υψηλές βλέψεις εφέτος, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στις 5/12 στο ΣΕΦ, ενώ στις 2/1 ως τυπικά γηπεδούχος θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Σε καλό κλίμα οι παράγοντες Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού

Η διάθεση συμφιλίωσης και η άμβλυνση της αντιπαλότητας... εκτός παρκέ που έδειξαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφοί Αγγελόπουλοι, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Μάνος Παπαδόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος των «πρασίνων» Παναγιώτης Τριαντόπουλος ήταν αδιαμφισβήτητα η ευχάριστη νότα, κατά την εκδήλωση της κλήρωσης του πρωταθλήματος (Α1 – ΕΣΑΚΕ), στο Μουσείο Μπενάκη, ενόψει της νέας σεζόν 2015-16. «Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουμε κατακτήσει τρεις συνεχόμενους τίτλους Ευρωλίγκας (2011 Βαρκελόνη, 2012 Κωνσταντινούπολη και 2013 Λονδίνο)! Δεν θυμάμαι ποια άλλη χώρα έχει κάνει αυτό το threepeat! Πρέπει να το απολαμβάνουμε αυτό οι Έλληνες και ευχή μας είναι να το κάνει και η εθνική Ελλάδας που το αξίζει! Ομάδες και εθνική πάνε μαζί,» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Παναγιώτης Τιραντόπουλος λίγο αργότερα τόνισε: «Ως Παναθηναϊκός σταματάμε τις προκλήσεις.

Οι μάχες πρέπει να δίνονται μόνο στο παρκέ και μόνο σε αθλητικά πλαίσια. Ένας είναι μόνο ο νικητής στις 4 γραμμές. Δεν μπορούμε να νικάμε και οι δύο. Όχι άλλες αντιπαλότητες μέσα σε δικαστικές αίθουσες. Δεν επιθυμούμε εμπλοκή με κανέναν εκτός παρκέ». Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, είπε όταν κλήθηκε να σχολιάσει τη δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου των «πρασίνων»: Η συγγνώμη από πλευράς Παναθηναϊκού είναι σημαντική. Ο πρόεδρος (αναφερόταν στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο) δεν ήταν εδώ. Ο άνθρωπος που μίλησε τον εκπροσωπεί. Μακάρι να γίνει πράξη, αλλά πρέπει να θυμόμαστε, όμως και τι έχει γίνει. Έχουν βγει αποφάσεις... και θα βγουν κι άλλες. Σαν... πνεύμα συμφωνούμε. Ο Παναθηναϊκός έδειξε καλή διάθεση σήμερα!» Λίγο αργότερα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος πρόσθεσε στα όσα είχε προαναφέρει ο Παναγιώτης Τιραντόπουλος:

«Το μήνυμα του Παναθηναϊκού είναι σαφές! Θέλουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν όσον αφορά στα εξωαγωνιστικά και όλα να κρίνονται στο γήπεδο. Η μπάλα να είναι στο γήπεδο». Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης έθεσε ως στόχο για φέτος ένα ρεκόρ δεκαπενταετίας σε πωλήσεις εισιτηρίων υπενθυμίζοντας πως από τις 125 χιλιάδες που είχαν διατεθεί το 2003, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πουλήθηκαν 320 χιλιάδες εισιτήρια στους αγώνες της Α1. Κοινή διαπίστευση όλων ήταν πως το νέο πρωτάθλημα δεν θα είναι «δύο ταχυτήτων», καθώς εκτός των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, έχουν ενισχυθεί ΠΑΟΚ, Άρης και ΑΕΚ, ενώ οι 7 από τις 14 ομάδες είναι από την ελληνική περιφέρεια.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης πήρε πρώτος το λόγο: «Το πρωτάθλημά μας αρχίζει με πολύ καλές προοπτικές παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία στον τόπο μας. Διαπιστώθηκε πέρυσι αξιοσημείωτη αύξηση της προσέλευσης των φιλάθλων στα γήπεδα. Ο κόσμος επιστρέφει στο μπάσκετ. Στόχος μας φέτος είναι να σπάσουμε το ρεκόρ της 15ετίας σε πώληση εισιτηρίων. Οι ομάδες που μας εκπροσωπούν επάξια στην Ευρωλίγκα, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ενισχύθηκαν σημαντικότατα. Το ίδιο ισχύει και για τις τρεις άλλες ομάδες που μας εκπροσωπούν στo EuroCup, ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ. Οι μισές ομάδες, 7 από τις 14 που επίσης θα είναι ενισχυμένες εν συγκρίσει με πέρυσι, είναι από την περιφέρεια. Έχουμε, λοιπόν πανελλήνια αντιπροσώπευση. Ήταν στόχος και επιδίωξη πολλών ετών της Λίγκας. Το μπάσκετ είναι βαθιά ριζωμένο στις καρδιές των Ελλήνων φιλάθλων.

Μας έχει προσφέρει στιγμές και συγκινήσεις σε διάρκεια δεκαετιών: Από το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 1987, μέχρι το χρυσό της εθνικής εφήβων στο Βόλο αυτό το καλοκαίρι, αλλά και την κατάκτηση της 5ης θέσης της εθνικής ανδρών στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Λιλ, αλλά και τις επιτυχίες των ελληνικών συλλόγων σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Το μπάσκετ είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με το ελληνικό κοινό, υπάρχει σχέση αγάπης μεταξύ φιλάθλων και μπάσκετ. Οφείλουμε να διαφυλάξουμε και να εμβαθύνουμε αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Ο ένας δεν μπορεί να νικήσει τους πέντε, όσο καλός και να είναι. Για να έχουμε ένα επιτυχημένο πρωτάθλημα πρέπει να συνεργαστούμε όλοι. Αγωνιστικές αντιπαλότητες υπήρχαν και θα υπάρχουν.

Πρέπει, όμως να περιορίζονται στις 4 γραμμές του γηπέδου. Να είμαστε όλοι ενωμένοι και ν’ αφήσουμε τον οπαδισμό πίσω μας. Όλοι μαζί και ο καθένας από το πόστο του οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των φιλάθλων. Ευχή μου είναι να έχουμε ένα αξιόπιστο και θεαματικό πρωτάθλημα, χωρίς βία και με γεμάτα γήπεδα. Πάνω απ’ όλα υγεία και καλή επιτυχία στις ομάδες μας».

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης βράβευσε εν συνεχεία την εθνική εφήβων για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, στο Βόλο φέτος, αλλά και την εθνική ανδρών για την κατάληψη της 5ης θέσης στο Ευρωμπάσκετ του 2015. Το βραβείο παρέλαβε και για τις δύο εθνικές ομάδες, ο team manager της εθνικής ανδρών, Κώστας Κότσης. Ευχαριστούμε για τη βράβευση. Εντελώς συμπωματικό το ότι παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εγώ. Εδώ βρίσκονται παιδιά που αξίζουν το σεβασμό μας. Οσον αφορά τα καλοκαίρια τους, που ξεχνούν παραλίες, οικογενειακές διακοπές και με μοναδικό αντάλλαγμα το εθνόσημο εντάσσονται στην προετοιμασία της εθνικής. Ευχή όλων μας είναι μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά να βρίσκεται η εθνική στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο».

Ακολούθησε η βράβευση του πρωταθλητή Ελλάδας 2015, Ολυμπιακού, με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος να παραλαμβάνουν την τιμητική πλακέτα: «Το βραβείο ανήκει στους παίκτες και τους προπονητές. Εμείς προσπαθούμε μαζί τους. Είναι το 2ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού τα 10 τελευταία χρόνια. Και οι αντίπαλοι θα πουν ότι αξίζαμε περισσότερα πρωταθλήματα. Αυτό που μας κράτησε είναι η αναγνώριση στην Ευρώπη, από το 2009 που είμαστε εμείς στη διοίκηση και οι Ευρωλίγκες. Κι ότι εγώ δεν είμαι μόνος μου. Είμαι με τον αδελφό μου. Αν ήμουν μόνος δεν θα είχα αντέξει τόσα χρόνια,» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπογράμμισε: «Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι εκτός από την αντιπαλότητα μέσα στο παρκέ με τον Παναθηναϊκό, έχουμε κατακτήσει μαζί τρεις Ευρωλίγκες συνεχόμενες. Δεν θυμάμαι ποια άλλη χώρα το έχει κάνει αυτό το 3peat. Πέπει να το απολαμβάνουμε και ευχή μας είναι να το κάνει και η εθνική Ελλάδας που το αξίζει. Ομάδες και εθνική πάνε μαζί!»

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Παναγιώτης Τριαντόπουλος παρέλαβε το βραβείο για την κατάκτηση του 4ου διαδοχικού Κυπέλλου Ελλάδας από τους «πράσινους». «Από τότε που βρέθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο, λέμε στη Μάνη. Εμείς θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη αν κάποιους τους θίξαμε. Και εμείς έχουμε τη δύναμη να ζητήσουμε συγγνώμη και να συγχωρέσουμε. Όποιος κατάλαβε... κατάλαβε! Πρέπει να γίνει κοινή προσπάθεια προστασίας και ανάπτυξης του αθλήματος. Να είμαστε όλοι σύμμαχοι. ΝΑ το αναβαθμίσουμε, να δούμε γεμάτα γήπεδα, οικογένειες και παιδιά, διοικήσεις ομάδων να κάθονται μαζί. Χωρίς ακρότητες και βίαια επεισόδιά. Μπορούμε κι εμείς να λειτουργούμε όπως στο εξωτερικό. Ως Παναθηναϊκός σταματάμε τις προκλήσεις. Οι μάχες να δίνονται στα παρκέ και σε αθλητικά πλαίσια.

Ενας μπορεί μόνο να είναι ο νικητής, δεν μπορούμε να νικάμε και οι δύο. Όχι άλλες μάχες μέσα σε δικαστικές αίθουσες. Δεν επιθυμούμε εμπλοκή με κανέναν εκτός παρκέ. Ας ασχοληθούμε με κοινωνικές δράσεις, με τις ακαδημίες μας, ας μάθουμε στα παιδιά την ομορφιά του μπάσκετ, ας τους εμφυσήσουμε την αγάπη για αθλητισμό. Πρώτα να φτιάξουμε σωστούς πολίτες και φιλάθλους και μετά σωστούς αθλητές. Χωρίς να δυναμιτίζουμε τα θεμέλια πρωταθλήματος. Εμείς είμαστε πρόθυμοι να συνεργαστούμε με όλους. Ευχή μου είναι να δούμε γεμάτα γήπεδα, χωρίς επεισόδια και με πολλά νέα παιδιά στις εξέδρες».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος είπε μετά τη δήλωση του διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Η συγγνώμη από πλευράς Παναθηναϊκού είναι σημαντική. Ο πρόεδρος δεν ήταν εδώ βέβαια, αλλά ο άνθρωπος που μίλησε τον εκπροσωπεί. Μακάρι να γίνει πράξη, αλλά πρέπει να θυμόμαστε τι έχει γίνει. Εχουν βγει αποφάσεις... και θα βγουν και άλλες. Ως προς το... πνεύμα συμφωνούμε. Ο Παναθηναϊκός έδειξε καλή διάθεση σήμερα». Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μίλησε και για την ομάδα ενόψει της νέας σεζόν: «Το προπονητικό τιμ σχεδιάζει μια ομάδα ακόμη πιο δυνατή. Στα σέντερ είμαστε ενισχυμένοι! Όταν 3ος ψηλός είναι ο Μιλουτίνοφ έχεις ενισχυθεί στο «5». Και στα γκαρντ με τους Στρόμπερι και Χάκετ.

Υπάρχει ομοιογένεια, αφού ο βασικός κορμός έμεινε ίδιος». Όταν κλήθηκε να σχολιάσει την ενίσχυση του Παναθηναϊκού, είπε: «Να υπενθυμίσουμε πως εμείς πέρυσι κάναμε το 5-0 στο πρωτάθλημα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ο αντίπαλός μας φέτος θα είναι πιο δυνατή ομάδα, έχοντας και εξαιρετικό προπονητή». Οσο για το γεγονός πως το ντέρμπι «αιωνίων» θα γίνει νωρίς, είπε: «Είναι καλύτερο να βλέπεις και τις ομάδες ανέτοιμες. Ανεβάζει το ενδιαφέρον του κόσμου. Οι προπονητές φορτσάρουν συστήματα νωρίς και αυτό θα μας βοηθήσει στην Ευρωλίγκα. Φέτος, έχουμε αύξηση στα διαρκείας μας. Να έρχεται και στην Α1 περισσότερο. Ολες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί. Θα έχουμε και παιχνίδια μεσημέρι για οικογένειες».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Παπαδόπουλος, δήλωσε: «Είναι ενισχυμένος ο Παναθηναϊκός. Εγινε το καλύτερο δυνατό ως προς το ρόστερ. Εχουμε καταξιωμένο προπονητή και φέτος θα είμαστε εκεί που πρέπει να είμαστε. Το μήνυμα του Παναθηναϊκού είναι σαφές. Θέλουμε να ξεχάσουμε το παρελθόν όσον αφορά στα εξωαγωνιστικά και όλα να κρίνονται στο γήπεδο. Η μπάλα να είναι στο γήπεδο». Ενόψει της αυριανής βράβευσης από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός των Δημήτρη Διαμαντίδη, Φραγκίσκου Αλβέρτη, Αντώνη Φώτση, Ντέγιαν Μποντιρόγκα και Στόγιαν Βράνκοβιτς, ο Παπαδόπουλος εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολλούς αθλητές που θα έπρεπε να βραβευτούν. Κι αυτό είναι η δυσκολία. Αυτοί που βραβεύονται είναι κορυφαίοι παίκτες στην Ευρώπη που σηματοδότησαν περιόδους στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε: «Εύχομαι του χρόνου να είναι η ΑΕΚ ομάδα της χρονιάς κι όχι εγώ κορυφαίος προπονητής. Ανεβαίνουμε βήμα βήμα και θα παρουσιάσουμε πιο γεμάτη ομάδα εν συγκρίσει με πέρυσι. Και πέρυσι μπορούσαμε να τερματίσουμε καλύτερα από την 5η θέση. Οσο υπάρχουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με επενδύσεις, δεν θα είμαστε εμείς το πρώτο φαβορί. Μέχρι να βελτιώσουμε το πρόγραμμά μας με τα νέα παιδιά που έρχονται και σε λίγο θα είναι πρωταγωνιστές».

Ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης τόνισε: Έχουμε και χορηγό και ιδιοκτήτη φέτος. Αλλάζουν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες. Τα χρέη που είχαμε κληρονομήσει μας δημιουργούσαν προβλήματα. Μπήκαμε σε σειρά και θα επιστρέψουμε εκεί που πρέπει. Μέρα μέρα, ευρώ ευρώ πηγαίναμε τα προηγούμενα χρόνια. Κρατηθήκαμε γιατί πηγαίναμε καλά αγωνιστικά, τώρα έχει γυρίσει η σελίδα, μόνο ψηλά μπορούμε να κοιτάμε. Εχουμε λύσει το οικονομικό, αλλά στο αγωνιστικό πάμε πάλι αγώνα αγώνα, μέρα μέρα».

Ο Γιάννης Ιωαννίδης βράβευσε τον προπονητής της χρονιάς, Γιάννη ΣΦαιρόπουλο (Ολυμπιακός). «Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και το βραβείο ανήκει σε όσους απαρτίζουν την ομάδα, τους παίκτες που παλεύουν στο γήπεδο για να φέρουν αποτελέσματα, μετά τους συνεργάτες μου που νυχθημερόν κοπιάζουν και τη διοίκηση που στηρίζει την προσπάθεια μέσα στο γήπεδο. Να έχει συνέχεια η προσπάθεια που ξεκίνησε από πέρυσι στον Ολυμπιακό και να δούμε καλό μπάσκετ. Να μην υπάρχει βία και να κερδίσει ο καλύτερος μέσα στο γήπεδο,» επισήμανε ο Σφαιρόπουλος. Ως προς το τι να περιμένουν να δουν οι φίλαθλοι του Ολυμπικακού φέτος, ο Σφαιρόπουλος εξήγησε: «Μια επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει. Προσήλωση στην άμυνα και θέλουμε να εκμεταλλευθούμε το ταλέντο των παικτών στην επίθεση. Τα νέα παιδιά που ήρθαν χρειάζονται χρόνο να προσαρμοστούν, μας έλειπαν και οι διεθνείς. Εχουμε 6 διεθνείς. Είναι ζητούμενο να μπουν στην ομάδα και να παίξουν όλοι μαζί».

Τρεις ομάδες παρέλαβαν βραβείο ήθους, ο ΚΑΟΔ που λόγω οικονομικών προβλημάτων δήλωσε αδυναμία συμμετοχής, ο Κολοσσός Ρόδου και ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Στη συνέχεια, βραβεύτηκαν ο κορυφαίος αμυντικός Μπράιαντ Ντάνστον, καθώς και υπόλοιπα μέλη τα μέλη της καλύτερης πεντάδας Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Σλούκας, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Γιώργος Πρίντεζης. Ο Σλούκας που αναδείχτηκε και καλύτερος 6ος παίκτης είπε σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι μέλος της κορυφαίας πεντάδας. Ήταν περίεργη χρονιά για μένα. Η ομάδα ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο. Ο Σφαιρόπουλος ήρθε και έδωσε άλλη ψυχολογία, προσωπικά έπαιξα το καλύτερο μπάσκετ και τον ευχαριστώ γι’ αυτό. Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα, κερδίσαμε τον τίτλο κι εγώ ήμουν μέλος της καλύτερης πεντάδας». Ο Γιώργος Πρίντεζης παρέλαβε κι ένα βραβείο μιας νέας κατηγορίας, αυτής του αγαπημένου παίκτη του γυναικείου κοινού:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την καλύτερη πεντάδα. Να ευχηθώ καλή χρονιά και υγεία, όχι βία, να έχουμε περισσότερη προσέλευση κόσμου. Για το άλλο βραβείο τι να πω; Να είμαι βελτιωμένος του χρόνου; Δεν γίνεται!» Ο Βασίλης Σπανούλης, ως μέλος της καλύτερης πεντάδας, αλλά και πιο δημοφιλής παίκτης στο πρωτάθλημα παρέλαβε το βραβείο από τον Παναγιώτη Γιαννάκη: «Την αγάπη του κόσμου δεν της αλλάζεις με κανέναν τίτλο. Να έχουμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, όχι βία. Ευχαριστώ διοίκηση, συμπαίκτες, προπονητές κι εύχομαι και φέτος η ομάδα να έχει ανάλογη πορεία με την περυσινή». O Αλέξανδρος Βεζένκοφ που ως παίκτης του Άρη αναδείχτηκε πιο βελτιωμένος παίκτης και MVP αγωνίζεται πλέον στην Μπαρτσελόνα. «Ευχαριστώ όλους τους παλιούς μου συμπαίκτες και προπονητές. Εχω υπέροχες αναμνήσεις και με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ. Υγεία, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, χωρίς βία και πάρα πολλές επιτυχίες για τον Άρη».

Αναλυτικά τα ντέρμπι της αγωνιστικής περιόδου 2015-16:

2η Αγωνιστική (17/10) - 15η Αγωνιστική (23/1)
Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

3η Αγωνιστική (24/10) - 16η Αγωνιστική (24/1)
Άρης–ΠΑΟΚ

9η Αγωνιστική (5/12) - 22η Αγωνιστική (19/3)
Ολυμπιακός–ΑΕΚ

12η Αγωνιστική (2/1) - 25η Αγωνιστικη (9/4)
ΑΕΚ-Παναθαναϊκός

Το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2015-16 στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ, όπως προέκυψε από την αποψινή κλήρωση, έχει ως εξής:

1η αγωνιστική (10/10/15) – 14η αγωνιστική (16/01/16)
Ρέθυμνο – Απόλλων Π.
Ολυμπιακός – Κολοσσός Ρ.
Άρης – Παναθηναϊκός
Κηφισιά – Αρκαδικός
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ
Καβάλα – Λαύριο
Κόροιβος Αμ. – Τρίκαλα

2η αγωνιστική (17/10/15) – 15η αγωνιστική (23/01/16)
Κολοσσός Ρ. – Ρέθυμνο
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Αρκαδικός – Άρης
ΠΑΟΚ – Κηφισιά
Λαύριο – ΑΕΚ
Τρίκαλα – Καβάλα
Απόλλων Π. – Κόροιβος Αμ.

3η αγωνιστική (24/10/15) – 16η αγωνιστική (30/01/16)
Ρέθυμνο – Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – Αρκαδικός
Άρης – ΠΑΟΚ
Κηφισιά – Λαύριο
AEK – Τρίκαλα
Καβάλα – Κόροιβος Αμ.
Απόλλων Π. – Κολοσσός Ρ.

4η αγωνιστική (31/10/15) – 17η αγωνιστική (06/02/16)
Αρκαδικός – Ρέθυμνο
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός
Λαύριο – Άρης
Τρίκαλα – Κηφισιά
Κόροιβος – ΑΕΚ
Καβάλα – Απόλλων Π.
Παναθηναϊκός – Κολοσσός Ρ.

5η αγωνιστική (07/11/15) – 18η αγωνιστική (13/02/16)
Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ
Ολυμπιακός – Λαύριο
Άρης – Τρίκαλα
Κηφισιά – Κόροιβος Αμ.
ΑΕΚ – Καβάλα
Απόλλων Π. – Παναθηναϊκός
Κολοσσός Ρ. – Αρκαδικός

6η αγωνιστική (14/11/15) – 19η αγωνιστική (17/02/16)
Λαύριο – Ρέθυμνο
Τρίκαλα – Ολυμπιακός
Κόροιβος Αμ. – Άρης
Καβάλα – Κηφισιά
ΑΕΚ – Απόλλων Π.
ΠΑΟΚ – Κολοσσός Ρ.
Αρκαδικός – Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική (21/11/15) – 20η αγωνιστική (27/02/16)
Ρέθυμνο – Τρίκαλα
Ολυμπιακός – Κόροιβος Αμ.
Άρης – Καβάλα
Κηφισιά – ΑΕΚ
Απόλλων Π. – Αρκαδικός
Κολοσσός Ρ. – Λαύριο
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική (28/11/15) – 21η αγωνιστική (12/03/16)
Κόροιβος Αμ. – Ρέθυμνο
Καβάλα – Ολυμπιακός
ΑΕΚ – Άρης
Κηφισιά – Απόλλων Π.
Τρίκαλα – Κολοσσός Ρ.
Λαύριο – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Αρκαδικός

9η αγωνιστική (05/12/15) – 22η αγωνιστική (19/03/16)
Ρέθυμνο – Καβάλα
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
Άρης – Κηφισιά
Απόλλων Π. – ΠΑΟΚ
Κολοσσός Ρ. – Κόροιβος Αμ.
Παναθηναϊκός – Τρίκαλα
Αρκαδικός – Λαύριο

10η αγωνιστική (19/12/15) – 23η αγωνιστική (26/03/16)
ΑΕΚ – Ρέθυμνο
Κηφισιά – Ολυμπιακός
Άρης – Απόλλων Π.
Καβάλα – Κολοσσός Ρ.
Κόροιβος Αμ. – Παναθηναϊκός
Τρίκαλα – Αρκαδικός
Λαύριο – ΠΑΟΚ

11η αγωνιστική (23/12/15) – 24η αγωνιστική (02/04/16)
Ρέθυμνο – Κηφισιά
Ολυμπιακός – Άρης
Απόλλων Π. – Λαύριο
Κολοσσός Ρ. – ΑΕΚ
Παναθηναϊκός – Καβάλα
Αρκαδικός – Κόροιβος Αμ.
ΠΑΟΚ – Τρίκαλα

12η αγωνιστική (02/01/16) – 25η αγωνιστική (09/04/16)
Άρης – Ρέθυμνο
Ολυμπιακός – Απόλλων Π.
Κηφισιά – Κολοσσός Ρ.
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Καβάλα – Αρκαδικός
Κόροιβος Αμ. – ΠΑΟΚ
Τρίκαλα – Λαύριο

13η αγωνιστική (09/01/16) – 26η αγωνιστική (23/04/16)
Ρέθυμνο – Ολυμπιακός
Απόλλων Π. – Τρίκαλα
Κολοσσός Ρ. – Άρης
Παναθηναϊκός – Κηφισιά
Αρκαδικός – ΑΕΚ
ΠΑΟΚ – Καβάλα
Λαύριο – Κόροιβος Αμ.

*** Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές.



Πηγή : tovima.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου