Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Λαφαζάνης: «Δεν ξέρω εάν λυπάμαι ή ντρέπομαι για την κυβέρνηση»



Ιδιαίτερα αιχμηρός εμφανίστηκε σε παρέμβασή του στην Ολομελεια της Βουλής με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Δημήτρη Μάρτα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Δεν ξέρω εάν λυπάμαι ή ντρέπομαι για τον κ. Μάρδα και για την κυβέρνηση», είπε και κατηγόρησε την κυβέρνηση για συνταγματική εκτροπή.

Σχολιάζοντας τη συνοπτική παρουσίαση των νομοθετικών βελτιώσεων από τον κ. Μάρδα, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης τόνισε: «Ο κ. Μάρδας άλλαξε τον τίτλο του νομοσχεδίου και σαν τους καλόγερους που βαφτίζουν το κρέας ψάρι το έκανε συνταγματικό. Έτσι γίνονται συνταγματικές οι ρυθμίσεις; Αυτά τα τρικ χρησιμοποιούσε ο κ. Βενιζέλος για να κάνει συνταγματικές τις εκτροπές» σημείωσε ο κ. Λαφαζάνης. «Μπορείτε να πετσοκόβετε συνταξιοδοτικά δικαιώματα και να το χαρακτηρίζετε αυτό συνταγματικό; Είναι ντροπή αυτό που κάνετε, συνταγματική εκτροπή» σημείωσε. «Δείχνει το θέατρο του παραλόγου σε αυτή την αίθουσα. Λυπάμαι και για την κυβέρνηση και για τη δική σας στάση. Σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχει πλέον δημοκρατία» είπε απευθυνόμενος στον κ. Μάρδα.

Τέλος, αναφερόμενος στη συγκυβέρνηση ο κ. Λαφαζάνης είπε: «Δυστυχώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κήρυξε εκστρατεία κατά του μνημονίου και μας φέρνει μνημόνια», τόνισε ο κ. Λαφαζάνης. «Τελικά ότι και να γίνεται μνημόνιο βγαίνει, αλλά κάποιοι θα γκρεμίσουν αυτή τη νέα δικτατορία. Δεν υπάρχει μονόδρομος στην Ελλάδα», κατέληξε.


Πηγή


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου