Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Οι τζιχαντιστές και ο νέος παγκόσμιος χάρτης – Που "ανήκει" η Ελλάδα



Τα σχέδιά του για το ποιες περιοχές προτίθεται να κατακτήσει μέχρι το 2020 στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αφρική και την Κίνα αποκάλυψε το Ισλαμικό Κράτος, με τους τζιχαντιστές να φτιάχνουν... νέο παγκόσμιο χάρτη!
Οι τζιχαντιστές θέλουν να κατακτήσουν τον κόσμο και δεν κρύβουν τις προθέσεις τους. Και θέλουν να έχουν κατακτήσει μέρος της Ευρώπης (και την Ελλάδα), της Βόρειας Αφρικής, την Αραβική Χερσόνησο και την Κίνα μέχρι το 2020.

Ο χάρτης με τις περιοχές που θέλει να κατακτήσει τα επόμενα πέντε χρόνια το Ισλαμικό Κράτος αποκαλύπτεται στο βιβλίο του ρεπόρτερ του BBC, Άντριου Χόσκεν "Η Αυτοκρατορία του Φόβου: Στα άδυτα του Ισλαμικού Κράτους".

Το χαλιφάτο, το κράτος που έχει ιδρύσει το ISIS και κυβερνάται από το νόμο της Σαρία, καλύπτει την Ιβηρική (μαζί και με τη Γαλλία), τη Βαλκανική και την Αραβική Χερσόνησο, μεγάλο μέρος της Βόρειας Αφρικής και την Κίνα! Εκτείνεται δηλαδή από την Πορτογαλία μέχρι την Κίνα.

Στην Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Γαλλία έχει δοθεί το όνομα Ανταλούς και είναι η αραβική ονομασία που είχαν δώσει στις συγκεκριμένες περιοχές οι Μαυριτανοί από τον 8ο έως τον 15ο αιώνα.



Πηγή: mirror.co.uk, newsit.gr


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου